Free Discovery
Image default
Dienstverlening

Uw gras gemakkelijk gemaaid met een John Deere zitmaaier

Als u gaat voor gemak voor het onderhouden van uw gras, dan is de aankoop van een John Deere zitmaaier een goede keuze. Met de zitmaaiers van John Deere weet u zeker dat u een voertuig van hoge kwaliteit koopt en niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast heeft u binnen dit merk keuze uit verschillende soorten zitmaaiers, elk met hun eigen eigenschappen. Zo kunt u kiezen voor verschillende maaibreedtes en hebben ze uiteraard verschillende pk’s. Vind u het fijn als het gras versnipperd als mulch weer over uw gazon wordt verspreid? Verschillende zitmaaiers hebben een optionele mulchkit. 

Een fijne zitmaaier van John Deere koopt u bij De Kock Machines

Met al die keuze in verschillende zitmaaiers is het fijn als u bij een bedrijf langs kunt gaan om goede voorlichting te krijgen. Bij familiebedrijf De Kock Machines in de Betuwe kunt u alle verschillende zitmaaiers rustig bekijken en uitproberen. En uiteraard geven ze u graag advies over de beste keuze voor uw persoonlijke situatie. Naast zitmaaiers van John Deere kunt u hier ook terecht voor zitmaaiers van andere merken. Door dit uitgebreide aanbod kunt u rustig kijken en vergelijken. Maak een proefrit en kom erachter welke zitmaaier het beste bij u past. 

Naast zitmaaiers ook tal van andere producten

Bij De Kock Machines kunt u niet alleen terecht voor John Deere zitmaaiers, maar ook voor allerlei andere producten. Zo verkopen zij verschillende voertuigen van John Deere, zoals landbouw- en tuinbouwtractoren en Gators. Ook met kleinere grasmatten bent u hier aan het juiste adres, voor een duw- of robotmaaier. Daarnaast verkopen ze Berg Toys loopfietsen, skelters en trampolines. Alles voor het onderhoud en een leuke opvulling van uw gazon dus! Een proefrit of op zoek naar advies, dan kunt u van maandag tot en met zaterdag terecht bij dit gastvrije bedrijf in Lienden.

https://dekockmachines.nl/