Free Discovery
Image default
Dienstverlening

Een deskundige gids voor begrafenisverzekeringen voor mensen met overgewicht

Het is een aanzienlijke stijging ten opzichte van de statistieken die tien jaar geleden zijn afgeleid. Vanwege de verhoogde risico’s die gepaard gaan met obesitas, hebben levensverzekeringsmaatschappijen hun polis premies gestaag verhoogd. Of in sommige situaties kan een verzekeringsmaatschappij de dekking volledig weigeren vanwege het gewicht van een persoon op het moment dat de begrafenisverzekering wordt aangevraagd.

Naast het beoefenen van gezonde leefgewoonten, is een begrafenisverzekering een aanzienlijke investering. Deze verzekering garandeert leden van uw gezin of dierbaren dat er een verzekering is voor de begrafeniskosten en andere onkosten. Overgewicht kan ertoe leiden dat u denkt dat u niet in aanmerking komt voor een uitvaartverzekering. Dat is niet het geval! veiligheid van rijkdom, ongeacht hun gewicht, in het geval dat een of beide echtgenoten zich in een tragische situatie bevinden.

Het niet plannen of hebben van een definitieve kostenverzekering voor uw gezinsleden kan een kostbare fout zijn die u uiteindelijk verlaat hen met enorme schulden van begrafeniskosten. Gewicht is een van de factoren die van invloed kunnen zijn op de uitkering van uw uitvaartverzekering. Dit artikel biedt een aantal deskundige inzichten in begrafenisverzekeringen voor mensen met overgewicht.

Uw gewicht is van invloed op de totale uitkering van de verzekeringsdekking

Net zoals uw huis is ontworpen om passen bij de behoeften van elk gezinslid, kan een begrafenisverzekering tegemoetkomen aan het gewicht van een persoon. Hoewel u tegelijkertijd overgewicht en gezond kunt zijn, kan het extra gewicht uw levensverwachting beïnvloeden.

Enkele van de redenen die ertoe kunnen leiden dat mensen te zwaar zijn, zijn onder meer binge tv-kijken, ongezond eten en gebrek aan lichaamsbeweging. Daarom houden verzekeraars rekening met uw huidige gewicht en lengte wanneer ze uw dekkingsaanvraag beoordelen, waardoor het moeilijker wordt voor zwaarlijvige en dikke personen om hun aanvraag geaccepteerd te krijgen of goede tarieven te krijgen.

Nu komt het goede. nieuws is dat er VERSCHILLENDE verzekeringsmaatschappijen zijn die begrafenisverzekeringen aanbieden. Elk bedrijf heeft zijn eigen richtlijnen voor lengte en gewicht. Het ene bedrijf beoordeelt je misschien hoger vanwege je huidige lengte en gewicht, terwijl een ander GEEN problemen zal hebben om je goed te keuren.

Vereisten voor goedkeuring van een begrafenisverzekering voor mensen met overgewicht

Eén primaire zorg voor verzekeringsverzekeraars met betrekking tot personen met overgewicht is het effect op de gezondheid van de persoon en het cardiovasculaire systeem. De verzekeringsmaatschappijen zullen naast vragen over de basisgezondheid ook vragen om een lijst met medicijnen die u gebruikt. De meeste verzekeringsmaatschappijen doen een antecedentenonderzoek op recept, om er zeker van te zijn dat de medicijnen die u verstrekt, overeenkomen met de medicijnen die worden bijgevuld.

Sommige levensverzekeringsmaatschappijen zullen u ook vragen of u gebruik een rolstoel of gemotoriseerde scooter. Als u JA antwoordt, kunnen zij u diskwalificeren van hun polis. Andere bedrijven stellen deze vragen niet, en het is voor hen ook geen zorg.

Alle bovenstaande vereisten zullen bepalen of u te zwaar of zwaarlijvig bent voordat de verzekeringsmaatschappij kan beslissen om uw aanvraag goed te keuren of af te wijzen. Bovendien kunnen verzekeraars vragen of uw overgewicht het gevolg is van een bepaalde ziekte, zoals diabetes, en of uw gewicht door de jaren heen heeft gefluctueerd of constant is gebleven.

Er zijn enkele verzekeringsmaatschappijen die maakt niet uit wat uw lengte en gewicht is. Als uw huidige lengte en gewicht een probleem zijn voor de meeste bedrijven, raden we u een begrafenis verzekeringsmaatschappij aan die u accepteert.

Bepaalde vervoerders zullen mensen accepteren als ze ouder zijn dan 40 of voor senioren van in de 60. Het is belangrijk om met ons samen te werken en ons het bedrijf te laten vinden dat bij u past! Ook wanneer u een euthanasieverklaring opstellen overweegt gaan er wat andere regels in werking, houdt hier rekening mee.

Waarom levensverzekeringsmaatschappijen mensen met overgewicht anders behandelen

De belangrijkste Het doel van het afsluiten van levensverzekeringen is het bepalen van het risiconiveau voor de onderneming bij het verstrekken van levensverzekeringen aan een persoon. Overgewicht verhoogt aanzienlijk het risico dat u ziekten krijgt die verband houden met uw BMI en de totale dekking die het bedrijf betaalt bij uw overlijden.

Obesitas verhoogt het risico op aandoeningen zoals beroerte, diabetes, hoge bloeddruk, hartaanval, kanker, leverziekten en vele andere gerelateerde aandoeningen. Dit zorgt ervoor dat verzekeringsmaatschappijen zwaarlijvige mensen zorgvuldig anders overwegen en behandelen, aangezien ze winst maken.

Zoals we eerder vermeldden, hebben alle bedrijven verschillende acceptatierichtlijnen en grafieken voor lengte en gewicht. Om te bepalen welke bedrijven u zouden accepteren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen via (844) 334-6143 en een bezoek te brengen aan een agent.

Daarom kunnen verzekeringsmaatschappijen met de bovenstaande informatie uiteindelijk hogere tarieven rekenen om mensen te zwaar te maken om hun financiële risico te verminderen. Desalniettemin kunnen zwaarlijvige mensen nog steeds goede begrafenisverzekeringen krijgen door de volgende tips te gebruiken.

 

https://uitvaartpolis-online.com/kennisbank/geen-uitvaartverzekering/