Free Discovery
Image default
Rechten

Echtscheidingsadvocaat Utrecht

Echtscheidingsadvocaat Utrecht

Een echtscheiding is voor velen een heftig moment in het leven. U moet een echtscheidingsprocedure opstarten en van alles regelen. Opgeteld kan alles erg lastig zijn. Woont u in en rondom Utrecht? Dan kunt u een echtscheidingsadvocaat Utrecht om hulp vragen. Zij kunnen u helpen met alle zaken die u tegen zult komen tijdens een echtscheiding. 

Wat doet een echtscheidingsadvocaat? 

Tijdens een echtscheiding komen er veel zaken waar jullie samen of u alleen nog nooit aan heeft gedacht. Zo help een echtscheidingsadvocaat Utrecht u met: 

  • Uitzoeken wat de gekozen huwelijksvorm is en wat voor voorwaarden hieraan vast zitten. Dit kan zijn gemene goederen of huwelijkse voorwaarden. 

  • Het indienen van verzoek voor een echtscheiding. De echtscheidingsadvocaat Utrecht helpt om dit zo perfect mogelijk in te dienen, zodat dit geen eventuele problemen oplevert. 

  • Onderlinge afspraken maken met u en uw ex-partner voor het echtscheidingsconvenant. Hierin staan alle afspraken wat betreft kinderen, de woning, pensioen etc. 

Waarom een echtscheidingsadvocaat? 

Een echtscheidingsadvocaat zorgt ervoor dat dat u duidelijk weet wat er staat te gebeuren na de scheiding en wat uw rechten en plichten zijn. Hierdoor kan een echtscheiding zo soepel mogelijk verlopen en wordt u bijgestaan in deze moeilijke tijd. https://www.ranadvocatuur.nl/echtscheidingsadvocaat-utrecht/