Free Discovery
Image default
Rechten

De hulp van een juridisch loket

 

Het Juridisch Loket n Den Haag  geeft gratis juridisch advies. Daarnaast helpt het Juridisch loket in Den Haag vaak mensen met een lager inkomen en vermogen die geen advocaat in de arm kunnen nemen door middel van gratis of goedkope rechtshulp.  Het is een instantie die door de overheid wordt gefinancierd. Bij het juridisch loket in Den Haag werken dan ook vrijwilliger verschillende juristen op diverse rechtsgebieden die advies en hulp kunnen geven aan deze doelgroep.

Inloopspreekuur en telefonisch

Bij het Juridisch Loket in Den Haag is er een inloopspreekuren als je hup nodig hebt. Je kan op bepaalde dagen en tijde binnenlopen bij het Juridisch loket in Den Haag en dan wordt je geholpen door de juristen van het Juridisch Loket. Vaak is juridisch advies voldoende om een conflict niet te laten escaleren. Maar soms kunnen de juristen jouw vraag of probleem niet oplossen is er toch een rechter bij nodig. Dan stuurt het Juridisch loket Den Haag door naar een advocaat of mediator. Ook kun je telefonisch contact zoeken met et juridisch loket in Den Haag. Dat kan elke werkdag tijdens kantooruren. Je kunt dan je vraag stellen aan een jurist en zij zullen je zo goed mogelijk helpen. Het juridisch loket in Den Haag is een laagdrempelige manier voor een doelgroep die niet zo snel een advocaat kan inschakelen. Door de hulp van het juridisch loket in Den Haag kunnen ze och met juridische zaken worden geholpen.

Korting via Juridisch Loket

Het Juridisch loket in Den Haag is er voor mensen met een lager inkomen. Deze mensen hebben vaak ook recht op gesubsidieerde rechtsbijstand.  Laat je je via het Juridisch Loket in Den Haag doorverwijzen naar een advocaat of mediator? Dan krijg je korting op je eigen bijdrage die je moet betalen voor gesubsidieerde rechtsbijstand.  Zo wordt deze groep nog eens extra geholpen