Sticky Trap vliegenvallen lijm, Brengt rust bij uw dieren en pakt het vliegenprobleem aan!

Vliegen, dazen, horzels en paardenvliegen zijn voor vele mensen, maar ook dieren een groot probleem. Ze veroorzaken veel hinder, overlast en irritaties bij mensen. Bij dieren veroorzaken deze bijtende insecten ook voor overlast, niet alleen op het gebied van bulten, irritaties, maar ontstaan er ontstekingen bij de dieren. De problemen bij mensen en dieren van vliegen, dazen, horzels en paardenvliegen zijn met 1 product op te lossen, namelijk Sticky Trap Dazenlijm.

 

Sticky Trap dazenlijm

Het product vangt op een natuurlijke wijze, zonder gebruik te maken van pesticiden dazen, horzels paardenvliegen en mestvliegen.  De lijm is eco-vriendelijk ongiftig en is veilig voor uw dieren. De lijm is speciaal ontwikkeld voor het vangen van (irriterende/bijtende) insecten rondom mensen en dieren. De  speciale vliegenvallen lijm is gemaakt van natuurlijke mineralen. De kleur van de lijm is lichtbruin en blijft tot wel 20 weken goed plakken. Verder trekt de lijm geen andere belangrijke insecten aan zoals hommels, bijen en vlinders. De kleefkracht is ook speciaal ontwikkeld voor het vangen van kleine bijtende insecten en is dus veilig voor mensen en dieren. Wel wordt u geadviseerd de vallen buiten bereik op te hangen.

Pas op voor namaak producten en ga altijd voor de originele lijm van Sticky Trap!

 

Waar wordt de Sticky Trap dazenlijm voornamelijk gebruikt?

 • Paardenmanages
 • Veehouderijen
 • Dierentuinen
 • Campings & buitenplaatsen
 • Zwembaden & sportvelden
 • Terrassen
 • weilanden
 • Overige plekken waar hinder ontstaat door vliegen en dazen.

 

Hoe vang je de paardenvliegen en stalvliegen nou? Het maken van een dazenval of vliegenval met lijm doe je zo!

 

Werking dazenval gemaakt met een zwarte emmer en dazenval lijm.

 

Het vangen van de (irriterende, bijtende, vervelende) kleine insecten gaat erg eenvoudig.
Alleen we onderscheiden twee manieren om de vliegende insecten te vangen.

Dazen, horzels en paardenvliegen vang je met de lijm in combinatie met de zwarte emmer. De zwarte emmer is dan  ook puur voor buitengebruik. De zwarte emmer immiteerd die oudewedse Dazenval >> Dazenval

Stalvliegen, mestvliegen en gewone vliegen vang je met de lijm in combinatie met de witte emmer. De witte emmer wordt vaak binnen in stallen/huizen gebruikt, kan ook onder afdaken en is eigenlijk een lijmstrip maar dan groter.

 

 

Werking zwarte emmer met dazenval lijm:

Zorg ervoor dat je de zwarte emmer hebt voorzien van een touwtje en een haakje zodat je de emmer op kunt hangen. Vervolgens breng je een dun laagje Sticky-Trap lijm (1 á 2 mm dik) toe aan de emmer. Dit is eenvoudig te doen met een verfkwast. Wanneer de emmer voorzien is van de lijm, kan de emmer opgehangen worden op de plek waar zich de last van de bijtende insecten bevindt. Zorg ervoor dat je de emmer ophangt op een open plek waar de emmer wind kan vatten en zonlicht heeft. Hier komt de paardenvlieg namelijk op af. De vrouwtjes daas is op zoek naar bloed om zich zelf mee voort te planten. Wanneer de emmer warm wordt en zachtjes heen en weer beweegt, zal de daas gaan denken dat zij een prooi heeft gevonden om bloed van af te nemen. De daas bijt zijn prooi een steekt dus niet!!! Wanneer de daas emmer probeert te bijten zal de daas vast komen te zitten door de lijm. Op deze manier vang je dus dit vervelende, bijtende insect.  

 

 

Werking witte emmer:

Zorg ervoor dat je de witte emmer hebt voorzien van een touwtje met een haakje zodat je de emmer op kunt hangen. Vervolgens breng je een dan laagje Sticky-Trap lijm (1 á 2 mm dik) toe aan de emmer. Dit kun je eenvoudig doen met een verfkwast. Wanneer de emmer voorzien is van de lijm, hang je de emmer op, op de plek waar de last van de stalvliegen/mestvliegen/gewone vliegen zich bevindt. De emmer hoeft verder niet op een speciale plek/manier opgehangen worden aangezien het met normale vliegen niet uitmaakt. Vliegen veranderen namelijk iedere keer razendsnel van plek en zullen dus snel een keer op de emmer gaan zitten. Wel adviseren we de emmer ergens centraal op te hangen en niet te hoog boven uw dieren, zodat de emmer letterlijk in de vliegroute hangt. Wanneer de vlieg op de emmer gaat zitten blijft de vlieg kleven en heb je de vlieg gevangen. Op deze manier vang je stalvliegen/mestvliegen en gewone vliegen.

 

Eigenschapp:en Sticky Trap dazenlijm

Sticky Trap dazenval lijm:

 • De enige echte lijm voor het maken van vliegenvallen.
 • Zuinig in gebruik, vrij van pesticiden en een verantwoorde keuze.
 • Met 1,5 liter maakt u maar liefst 30 dazenvallen gereed!
 • Onbeperkt houdbaar
 • De gebruikte zwarte emmers steekt u eenvoudig schoon met een plamuurmes en kunt u jaar op jaar hergebruiken.
 • Regen en weerbestendig tot 20 weken!
 • Veilig voor overigen ( mens en dier )
 • Bijen, vlinders & andere belangrijke insecten worden niet aangetrokken tot de Sticky Trap.
 • Kwaliteit die staat

 

Lees hier meer over het maken van de goedkope dazenval, waar je de dazenlijm kunt kopen en hoe je de hoogste resultaten behaald!

Dazenval maken met emmer en lijm <

 

 

https://sticky-trap.nl

Door