Sterk, stoer, modieus, sportief en kunstzinnig. Dat is waar u met een nylon hondenriem verzekerd van bent. U bestelt deze riemen en meer in de webshop van DOGz11. Én u profiteert van gratis verzending bij bestellingen vanaf € 75,-. Lijkt u dat wel wat? Bekijk het gevarieerde aanbod online en haal uw favoriete hondenriem binnen 1-3 dagen in huis. Daarnaast kunt u ook telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers van dit bedrijf. Ze helpen u graag verder met het zoeken naar het gewenste product.

Alles voor uw hond onder één dak, waaronder en nylon hondenriem

U gunt uw trouwe viervoeter natuurlijk het beste. Daarvoor bent u bij DOGz11 aan het juiste adres. Wacht dacht u bijvoorbeeld van diverse riemen, waaronder een nylon hondenriem? Maar ook prachtige halsbanden, voerbakken, manden, knuffels en spullen voor onderweg vindt u hier. Bezoek ook meteen eens de outlet van deze webshop. Hier vindt u producten van de beste kwaliteit, maar dan voor een zachte prijs. U heeft verschillende mogelijkheden om te betalen. Kies bijvoorbeeld voor iDEAL, vooruitbetalen of betaal in de winkel in Weert. U bent van harte welkom aan de Voorhoeveweg 11. Komt u binnenkort een keer langs?

Een nylon hondenriem met bijpassende kleding

Het is koud! U zit warm thuis met een dikke trui, maar heeft u ook al aan uw hond gedacht? Voor ieder weertype vindt u in deze webshop een passend aanbod aan hondenkleding. Trotseer de regen met een van de regenjassen in het blauw, rood, groen of zwart. Kies voor een comfortabele winterjas van tweed of een thermostof. Of kies voor een schattige trui, eventueel in een sfeervolle kerstprint. Welke kleding trekt u uw hond aan? Bekijk meteen ook het overige aanbod aan producten, waaronder een nylon hondenriem. U bent altijd verzekerd van exclusieve producten met een uitstekende kwaltiet. En dat voor een mooie prijs!

Door