Free Discovery
Image default
Onderwijs

Alle leermiddelen voor groep 5 die je nodig hebt voor in de klas

Leerlingen in groep 5 zijn vaak al ver ontwikkeld en voeren veel opdrachten zelfstandig uit. Daag je leerlingen daarom uit met leermiddelen speciaal ontwikkeld voor groep 5. Deze leermiddelen zijn speciaal in elkaar gezet voor leerlingen met verschillende niveaus. Het maakt dus niet uit of je leerlingen in de klas hebt die excelleren of leerlingen die wat meer moeite hebben met het huidige niveau. Met deze leermiddelen vervul je de leerbehoefte van ieder kind. Waar je deze stof haalt? Bij Educatieve Uitgeverij Kinheim natuurlijk.

Daag je leerlingen uit om te leren

Met de leermiddelen van dit bedrijf daag je jouw leerlingen uit om te leren. De vakgebieden waarvoor deze middelen ontwikkeld zijn variëren van Taal tot Lezen en van Rekenen tot Creatief. Bij deze vakgebieden wordt de stof in verschillende soorten opdrachten behandeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Logische breinbrekers
  • Reken-, Taal- en Natuurpuzzels
  • Taalkaarten
  • Blokboeken
  • Werkgidsen

Dit zijn slechts enkele van de opties wanneer je leermiddelen voor groep 5 van Educatie Uitgeverij Kinheim bestelt.

Iedere groep komt aan bod

Naast het feit dat de leermiddelen geschikt zijn voor verschillende niveaus, zijn ze tevens beschikbaar voor verschillende groepen. Zo zijn er ook diverse leermiddelen voor groep 3, 4, 6, 7 en 8. De vakgebieden die hiervoor beschikbaar zijn, zijn uitgebreid met onder andere Aardrijkskunde, Natuuronderwijs, Europese Taal en Geschiedenis.

Laat je verrassen door alle mogelijkheden van deze aanbieder

Ben je benieuwd naar alle leermiddelen die je bij deze uitgeverij aan kunt schaffen? Bekijk dan de uitgebreide website. Hier vind je alle producten die je nodig hebt voor in de klas. Ook zijn er digitale leermiddelen beschikbaar voor alle verschillende groepen. Met deze leermiddelen vul je de gewone leermiddelen perfect aan. Voor meer informatie neem je contact op met de medewerkers van dit bedrijf. Zij vertellen je graag meer.

 

https://www.kinheim.com/