Free Discovery
Image default
Zakelijk

Een betaalbare en toch prima website

Je hebt tegenwoordig voor een paar honderd euro al een geweldige website, die je conversie enorm kan verhogen. Een nieuwe website is zo betaalbaar doordat web developers geavanceerde tools gebruiken, waarmee een nieuwe website binnen een paar dagen online kan staan. En toch heb je dan een project dat volledig aansluit bij de boodschap en bij de behoeften van jouw onderneming. Wees absoluut niet bang dat je voor dit geld een dertien in een dozijn website krijgt! Als je een website laten maken waar op letten moet je dan?

Bestel een site met perfecte SEO

SEO is een bekende marketingterm en staat voor search engine optimization. In goed Nederlands: zoekmachineoptimalisatie. Deze marketingmethode zorgt ervoor dat je hele website doorspekt is met de zoektermen waarin jouw klanten geïnteresseerd zijn. Elk tekstonderdeel, van de menukopjes tot de productomschrijvingen, wordt dan geoptimaliseerd met deze zoektermen. Dat is de beste manier om hoog te scoren in Google en in de andere zoekmachines. Zodat klanten jouw website eerder zien dan die van je concurrent.

Wees je concurrenten te slim af

Natuurlijk wil je zorgen dat je klanten je makkelijk kunnen vinden. Dan kun je wachten tot je website organisch, dus vanzelf, in de zoekmachines stijgt. Maar een snellere oplossing is een Google ads campagne te bestellen. Een goede webdeveloper biedt deze service dan ook aan. Hierbij kan je meerdere Google Ads campagnes laten aanmaken, die tussentijds steeds geëvalueerd en verbeterd worden. Bij deze campagnes worden er advertenties aangemaakt op internet met de zoektermen waar jouw klanten gebruik van maken. Zo zullen ze jouw website eerder vinden dan die van je concullega’s, als ze zoeken naar bepaalde producten of diensten.