Free Discovery
Image default
Verbouwen

Een mooie PU gietvloer kunt u ook zelf aanbrengen

Een PU gietvloer is een prachtige vloer die in elk huis tot zijn recht komt. Er zitten veel voordelen verbonden aan het hebben van een PU gietvloer, oftewel een gietvloer van polyurethaan. Allereerst is natuurlijk het uiterlijk van de vloer belangrijk. Bij een gietvloer bent u niet gebonden aan een bepaalde kleur. Dus wilt u een grijze, een knalgele of paarse vloer? Met een PU gietvloer is het allemaal mogelijk. Daarnaast voelt een PU gietvloer erg zacht en warm aan. Het is bijvoorbeeld ook een veelgebruikte vloer in gymzalen. Maar ook voor kantoren, ziekenhuizen en woningen wordt dit type vloer veel gebruikt.

Bespaar kosten door uw gietvloer zelf te doen

Een gietvloer wordt, zoals de naam al zegt, gegoten. Het zelf aanbrengen van een PU gietvloer zelf is niet moeilijk, als u eenmaal weet hoe dit moet. Zeker als u met behulp van een instructiefilmpje aan de gang gaat, kunt u zelf uw gietvloer aanbrengen. Het is wel belangrijk om hiervoor de juiste materialen te gebruiken. Deze materialen dienen van hoge kwaliteit te zijn. Als uw rol-gietvloerkam bijvoorbeeld halverwege kapot gaat, mislukt uw vloer. Het is namelijk van belang uw materialen bij een goede winkel te kopen. Een winkel waar u terecht kunt voor materialen van hoge kwaliteit, is Decochip.

Ontdek het ruime assortiment bij de specialist

Alle benodigdheden om een PU gietvloer zelf te doen vindt u bij de webshop Decochip. Deze producten komen direct uit de fabriek en worden daardoor tegen scherpe prijzen aangeboden. Ondanks dat het een webshop betreft, is het wel mogelijk om langs te gaan. Bijvoorbeeld om uw bestelling op te halen. Als u een bestelling plaatst, is er namelijk de keuze om deel te nemen aan een gratis workshop. Tijdens de workshop leert u exact hoe u het gekozen product zelf kunt aanbrengen. Dat maakt het wel erg aantrekkelijk om uw gietvloer zelf te doen.