Free Discovery
Image default
Verbouwen

Drie voorbeelden om tegels te gebruiken

Houdt u ervan om in huis te klussen? Dan weet u ongetwijfeld hoeveel profijt u kunt hebben van tegels. Deze bouwmaterialen zijn veelzijdig, sterk en duurzaam en kunnen een saaie muur interessant maken en een standaard badkamer omtoveren tot een luxe ruimte. Daarnaast kunnen ze een leven lang meegaan en zal u deze klus waarschijnlijk niet nogmaals moeten uitvoeren. U vindt een ruim aanbod aan tegels en bouwmaterialen bij Van Noort. Zij bieden tegels die in verschillende situaties kunnen worden toegepast. Hier vindt u drie voorbeelden ter inspiratie.

Tegels in combinatie met vloerverwarming

Als u overweegt om vloerverwarming te laten plaatsen, dan kunt u geen betere bouwmaterialen vinden om dit mee te combineren dan tegels. Wanneer u kiest voor natuursteen, dan zullen deze tegels de warmte van de verwarming nog een tijd blijven uitstralen nadat de vloerverwarming al is uitgeschakeld. Daarnaast is natuursteen een schitterend materiaal dat direct indruk maakt.

Bouwmaterialen voor in de tuin

Misschien was dit niet de eerste optie die u in gedachten had, maar u kunt tegels ook erg goed toepassen in de tuin. Ze zijn namelijk waterbestendig en erg gemakkelijk schoon te maken. Heeft u een oude tafel? Kies dan een tegel met een mooi motief om uw tafel weer nieuw leven in te blazen. Ook kunt u een mooie terracotta tegel gebruiken om uw tuin een mediterraan uiterlijk te geven of een tegel met een oosterse print gebruiken voor achter uw buitendouche of jacuzzi. Het is net alsof u een Turks badhuis betreedt.

Een tegelmuur in de woonkamer

U kunt er ook voor kiezen om een bijzondere tegelmuur in uw woonkamer te plaatsen. U kunt er bijvoorbeeld de schoorsteen mee bekleden of u kunt met een Delfts Blauwe tegel een oud Hollandse sfeer creëren. Tegels zijn ideale bouwmaterialen en bij Van Noort kunnen ze u hier uitgebreid over inlichten. Voor een goede prijs en in korte tijd kunt u uw woning transformeren en omtoveren tot een paradijs. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Van Noort.