Free Discovery
Image default
Vakantie

Conference Zuidas Amsterdam

De Zuidas is door de jaren heen uitgegroeid tot een plek waar mensen samenkomen om te wonen, werken en/of te studeren. De levendige wijk kent veel horecagelegenheden, culturele bezienswaardigheden en sportvoorzieningen. De Zuidas staat ook wel bekend als het zakendistrict van Amsterdam. Nederlandse en internationale bedrijven in diverse sectoren hebben de Zuidas ontdekt als ideale vestigingsplaats. Dit komt mede door de goede bereikbaarheid voor zowel reizigers die met openbaar vervoer of met de auto. Daarnaast kunnen internationale collega’s of klanten gemakkelijk de Zuidas bereiken vanaf Schiphol.

Geschikte zaal of ruimte

Vergaderen in het zakendistrict is een veelvoorkomende gelegenheid. Toonaangevende bedrijven plannen regelmatig vergaderingen, trainingen of brainstormsessies in om met collega’s te sparren. Veelal gebeurt dit nog in het kantoor. Toch kiezen steeds meer bedrijven ervoor om buiten de kantoormuren te vergaderen. In een andere omgeving vergaderen, kan soms leiden tot nieuwe inzichten van vraagstukken die al wat langer liggen of waar nog geen besluiten over genomen zijn.

Door het grootschalige aanbod van vergaderzalen in Amsterdam, is het soms zoeken naar een speld in een hooiberg. Naast de reguliere vergaderlocaties, zijn er ook hotels waar u een vergadering kunt organiseren. Wilt u eens een andere locatie uitproberen en zoekt u een conference hotel in Amsterdam? Dan is Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel de plek om elkaar te ontmoeten en te inspireren.

Faciliteiten

Afhankelijk van de grootte van uw bijeenkomst, zijn er verschillende zalen waaruit u kunt kiezen met een uitgebreid assortiment aan faciliteiten. Tijdens de pauze kunt u even tot rust komen in de luxe break-out ruimtes. Kies voor een lunch, diner of een arrangement om uw bijeenkomst met de genodigden nog aangenamer te maken. Voor internationale collega’s is het daarbij ideaal om te kunnen overnachten in het hotel bij de Zuidas.

Bij Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel staat het salesteam voor u klaar om u te helpen en te ondersteunen. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Meer informatie kunt u vinden op site. Ook kunt u contact opnemen met de afdeling Meetings en Events op het nummer 020 80 01 100 .

https://www.vandervalkamsterdam.com