Heeft u een lekkage geconstateerd en wilt u digitale foto’s of films van de leidingen van uw bedrijf of woning? Als specialist op het gebied van rioolinspectie is Van Vught Rioleringen hét bedrijf voor het uitvoeren van een camera inspectie aan uw leidingen bij lekkage. Dankzij een inspectie bus die van alle gemakken is voorzien, hebben zij voor iedere leiding een geschikte camera om een inspectie uit te voeren en de oorzaak van de lekkage vast te stellen. Dit is handig indien er geen tekening van de leidingen aanwezig is. Bovendien hebben zij beschikking over view duwcamera’s, minicamera en duwcamera’s met roterende camerakop. De ervaren medewerkers weten met iedere leiding raad en hebben al vele klanten in Nederland en België geholpen.

Een vetafscheider laten reinigen

Van Vught Rioleringen is als een van de weinige bedrijven in Nederland, gespecialiseerd in het reinigen van uw vetafscheider. Veel dienstverlenende- levensmiddelenindustrie- en horeca maken gebruik van een vetafscheider. In het kader van de milieuvergunning dient deze regelmatig worden geleegd. Om zeker te weten dat uw vetafscheider altijd op tijd wordt geleegd, sluit u een onderhoudscontract af. Hierbij dienen afgegeven werkbonnen begeleidingsbrieven afgegeven te worden aan een erkende inzamelaar zodat deze op verzoek van de controlerende instantie overhandigd kunnen worden. Voor bedrijven met vetafscheiders die met grote regelmaat moeten worden geleegd, bieden zij interessante all-in tarieven aan.

Neem contact met de specialisten bij uw lekkages of voor het reinigen van uw vetafscheider

Van Vught Rioleringen is van een klein agrarisch bedrijf uitgegroeid tot een zeer modern rioolreinigingsbedrijf. De medewerkers zijn zeer goed op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van rioolinspectie en -reiniging. Heeft u last van een lekkage en bent u hiervoor geïnteresseerd in een camera inspectie, of wilt u uw vetafscheider laten reinigen? Neem dan contact op met Van Vught Rioleringen om te bespreken wat zij voor u kunnen betekenen.

Door