Free Discovery
Image default
Hobby en vrije tijd

5 dingen die je kunt doen met vrienden

Avondjes met vrienden zijn vrijwel nooit saai, maar om te voorkomen dat het steeds blijft bij hangen op de bank, hebben we een paar goede ideeën op een rijtje gezet

Op een road trip

Plan samen met je vriendengroep een reis. Dit is eigenlijk de uitgelezen manier om elkaar nog beter te leren kennen en onvergetelijke momenten te beleven. Maak wel een goede planning en afspraken. Zo voorkom je namelijk de nodige irritaties. Een road trip met kan overal. Binnen Nederland zijn er genoeg leuke dingen om te verkennen, maar je kunt ook samen op pad in het buitenland.

Maak samen een bucket list en werk deze af

Wellicht komt de road trip al ter sprake wanneer je met zijn allen een bucket list samenstelt. Ga eens een avondje zitten om wat dingen op papier te zetten. Misschien willen jullie wel allemaal een keertje survivallen, bungee jumpen of naar een bijzonder concert. Wij zouden zeggen: ga ervoor!

Haal je innerlijke kind naar boven

Of je nu volwassen bent of niet, af en toe mag je best het kind dat diep in je zit naar boven halen met cannabinoïden. Speel nog een keer bordspelletjes die je vroeger speelde, ga met zijn allen naar een speeltuin of speel een avondje Mario Kart.

Ga met dieren knuffelen of wandelen

Uitjes met dieren zijn tegenwoordig helemaal in, dus je ontkomt er niet aan. En wees eerlijk: er is stiekem toch niks leuker dan een wandeling met alpaca’s of ezels of een bezoekje aan de kinderboerderij?

Zing de longen uit je lijf

Wanneer je met vrienden bent, hoef je je in principe nergens voor te schamen. Maak er een feestje van met een oudere versie van singstar of ga naar een karaoke bar en zing daar de longen uit je lijf.

https://funcaps.nl/research-chemicals/cannabinoide.html