Heeft u veel last van rugklachten en bent u op zoek naar een ervaren specialist op dit gebied? Dan loont het wellicht om eens een afspraak te maken bij de Rugschool in Den Haag voor goede fysiotherapie. Ieder mens is uniek, zo ook iedere rug. Door de jaren heen hebben de specialisten van deze organisatie de nodige kennis en expertise opgedaan om u zo goed mogelijk te kunnen helpen om van uw rugklachten af te komen tijdens fysiotherapie in Den Haag.

Een ruim aanbod behandelingen voor diverse rugklachten

Bij de Rugschool kunt u niet alleen terecht wanneer u rugklachten heeft, maar ook voor andere klachten staan er fysiotherapeuten voor u klaar. Zo kunt u bij deze specialist ook terecht voor knieklachten of andere fysieke ongemakken. Wel zijn rugklachten de expertise van deze specialist. De rug is een complex onderdeel van het menselijk lichaam en moet op de juiste manier behandeld worden. Niet iedereen heeft hier de nodige kennis en expertise voor in huis. Bij deze fysiotherapeut komt u snel van uw fysieke ongemakken af. Hiervoor zijn er diverse behandelingen beschikbaar. Het type behandeling is afhankelijk van uw klachten. Zo kunt u bij deze specialist onder andere terecht voor de volgende behandelingen:

  • Bekkenfysiotherapie
  • Manueel therapie
  • Scholingsprogramma’s
  • Dry needling
  • Schroth therapie
  • Claudicatio therapie

Ervaar een persoonlijke benadering tijdens uw fysiotherapie in Den Haag

Wanneer u moeite heeft met bewegen of als bepaalde bewegingen pijnlijk zijn, wilt u hier natuurlijk zo snel mogelijk van verlost worden. Het fijne aan deze specialist is dat u altijd een persoonlijke benadering ervaart tijdens uw fysiotherapie in Den Haag. Het begint al met een intake, waar u uw klachten kunt vertellen en waarbij onderzocht wordt waar de klachten vandaan komen. U wordt niet alleen van uw rugklachten geholpen, maar kunt ook een speciale scholingsavond bijwonen. Hier ontvangt u diverse tips en trucs om rugklachten te voorkomen en uw rug gezond te houden.

Door