Free Discovery
Image default
Gezondheid

Hoe kun je jezelf beschermen tegen 5g straling

5g straling is een hot topic op dit moment. Veel mensen zijn bezorgd over de mogelijke gezondheidsrisico’s die met deze nieuwe technologie gepaard gaan. In dit blogartikel lees je hoe je jezelf kunt beschermen tegen 5g straling.

Wat is 5G?

5G is de 5e Generatie mobiele telefonie. Het is de opvolger van 4G en zal een grotere capaciteit en snelheid bieden dan alle voorgaande generaties. 5G maakt gebruik van een hogere frequentie dan 4G, namelijk de millimetergolven. Dit maakt 5G gevoeliger voor interrupties door obstakels zoals bomen of gebouwen.

Waarom is 5G belangrijk?

5G zal een aantal nieuwe toepassingen mogelijk maken, zoals het internet of things, autonoom rijden en virtual reality. Ook zal 5G een snellere verbinding met lagere latentie bieden. Latentie is de tijd die verstrijkt tussen het moment waarop een signal wordt uitgezonden en het moment waarop het ontvangen wordt. Dit maakt 5G ideaal voor realtime toepassingen zoals augmented reality en remote surgery.

Hoe werkt 5G?

5G maakt gebruik van kleine cellen om het netwerk te versterken. Dit betekent dat 5G een hogere dichtheid van antennes nodig heeft dan 4G. 5G zal ook gebruikmaken van een nieuwe soort netwerk, namelijk het Multi-Access Edge Computing (MEC) netwerk. MEC is een distributed cloud computing platform waarmee data lokaal kan worden verwerkt in plaats van in een centrale server.

Wat zijn de gezondheidsrisico’s van 5G?

De meeste mensen zijn bezorgd over de gezondheidsrisico’s van 5G vanwege de hogere frequentie die gebruikt wordt. Hoewel er nog geen onderzoek is gedaan naar de langetermijngevolgen van 5G, zijn er wel enkele kortetermijneffecten bekend. Deze effecten zijn hoofdpijn, oorsuizen, hartkloppingen, duizeligheid, misselijkheid en een verhoogde hartslag.

Hoe kun je jezelf beschermen tegen 5g straling?

Er zijn een  aantal maatregelen die je kunt nemen om jezelf te beschermen tegen 5g straling.

– Probeer zo weinig mogelijk tijd door te brengen in gebieden waar 5G is geïnstalleerd.

– Beweeg voorzichtig als je in een 5G gebied bent en slaap goed.

– Vermijd contact met antennes en andere 5G apparaten.

– Draag een anti-stralingsarmband of -ketting om de 5G straling af te weren.

– Gebruik een EMF afschermingsdoek of -folie om je huis of kantoor te beschermen.

– Zorg ervoor dat je een goede EMF detector hebt om de 5G straling in je omgeving te meten.

– Installeer een anti-stralingsapparaat in je huis of kantoor om de 5G straling te neutraliseren.

5g straling is een hot topic op dit moment. Veel mensen zijn bezorgd over de mogelijke gezondheidsrisico’s die met deze nieuwe technologie gepaard gaan.


Bron: https://www.meditecheurope.nl/