Free Discovery
Image default
Bedrijven

Welke onderdelen koop je voor jouw vlaggenmast?

Al een mooie vlag gekocht? Of ben je van plan er één te kopen? Dan wil je vast ook graag dat deze er mooi uitziet. Vol gepaste vaderlandse trots de vlag kunnen uithangen, toch? Een stijlvolle vlaggenmast hoort er dus ook bij! Maar met alleen een vlaggenmast ben je er nog niet…

Vlaggenmast en alle onderdelen

Natuurlijk is een vlaggenmast een belangrijk onderdeel, om jouw vlag te laten wapperen. Voor het bevestigen van een vlaggenmast kunnen allerlei onderdelen nodig zijn. Denk aan bijvoorbeeld een grondbuis, een overschuifkoker, een houten mastbok, een gegalvaniseerde mastbok, een muurbeugel en een kantelvoet. Het zal je wellicht nog niet meteen alles zeggen, maar daar kan een vlaggenmasten leverancier jou vast mee op weg helpen.

Daarnaast heb je onderdelen nodig om de vlag te bevestigen en te hijsen. Het arsenaal daarvoor bestaat onder andere uit: vlaggenmasttouw, vlaggenkoord en wat dacht je van kikkers?

Met een kikker zeker je de vlag als deze buiten de mast om loopt. Een kikker is er namelijk om het vlaggentouw vast op de vlaggenmast te zetten. Bevestiging kan o.a. Door de kikker te bevestigen aan de mast. Daarvoor moet je eerst een gaatje, met het juiste formaat, boren in de vlaggenmast.

Daarnaast heb je natuurlijk ook nog de wimpel, de smalle strook stof bovenaan de vlaggenmast. De wimpel wordt maar aan 1 punt van de vlaggenmast bevestigd. De wimpel is de welbekende kers op de taart. Of in dit geval is het beter gezegd, de kroon.

Vlaggenmast kopen

Voor de aankoop van een vlaggenmast is het dus verstandig, om aan meer te denken, dan alleen een mast. Natuurlijk is een goede vlaggenmast wel belangrijk. Zorg voor een solide vlaggenmast die met trots jouw vlag kan laten wapperen. Of zelfs, als je dat wilt, met vlag en wimpel kan laten wapperen. Genoeg gelezen? Wil je nu op zoek naar de vlaggenmast van jouw dromen? Kijk dan eens bij een goede betrouwbare leverancier van vlagenmasten die jouw vlag de zichtbaarheid geeft, die het verdient.

https://deriemasten.nl/vlaggenmasten/