Free Discovery
Image default
Bedrijven

Wat kunt u doen om inbraak te voorkomen?

Helaas kunt u inbraak nooit helemaal voorkomen. Toch zijn er een aantal dingen die u kunt doen om het inbrekers toch zo lastig mogelijk te maken. In deze blog geven wij u een aantal tips, om zo de inbrekers hopelijk buiten de deur te houden.

Tip 1- Sluit ramen en deuren goed af

Allereerst is het belangrijk dat wanneer u het huis verlaat, deuren en ramen goed zijn afgesloten. Controleer daarom altijd even voordat u vertrekt of alles goed dicht zit. Bij slotenmaker Roermond, hebben wij verschillende soorten sloten in het assortiment. Om zo de beste sloten te vinden voor uw deuren of ramen. Zo weet u zeker dat u een goed slot heeft en kunt u, uw huis met een veilig gevoel verlaten. En geeft u dieven zo min mogelijk kans binnen te komen.

Tip 2- laat geen waardevolle spullen in het zicht liggen

Laat waardevolle spullen nooit in het zicht liggen, wanneer u het huis verlaat. Dit trekt namelijk de aandacht van inbrekers. Zo verhoogt u de kans dat er bij u wordt ingebroken. Leg daarom uw spullen uit het zicht of eventueel in een kluis.

Tip 3- wek de indruk dat u thuis bent

U wilt natuurlijk dat de inbrekers uw woning overslaan. Daarom kunt u inbrekers de indruk geven dat u thuis bent. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door: de verlichting ’s avonds aan te doen wanneer het donker wordt. Dit is tegenwoordig makkelijk te doen met het gebruik van slimme verlichting. Zo kunt u makkelijk op afstand uw verlichting aan of uit zetten. Deze zijn tegenwoordig ook erg zuinig, waardoor u zich niet druk hoef te maken over overtallig stroomverbruik. Deze zijn hier speciaal voor gemaakt.

Tip 4- verstop sleutels niet rond het huis

Deze oude techniek is ook bij inbrekers bekend. U laat bijvoorbeeld uw sleutel achter in een plantenbak of onder uw deurmat. Vermijd dit risico en zorg ervoor dat uw sleutels niet te makkelijk vindbaar zijn voor anderen.

https://slotenmaker112.nl/slotenmaker-roermond/