Free Discovery
Image default
Bedrijven

Hoe kies ik de juiste mestslang voor mijn landbouwbedrijf?

Mestslangen zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar; ze kunnen onderling verschillen van lengte, breedte, materiaal en kleur. Hoe kies je nu de juiste mestslang voor je landbouwbedrijf uit? Allereerst is het belangrijk om benodigdheden, zoals mestslangen en toebehoren, aan te schaffen bij een speciaalzaak. Slangen Service Span Someren, een bedrijf wat in 1986 is opgericht in Noord-Brabant verleent klanten de allerbeste service binnen dit specialistische segment. 

Vakmanschap en expertise uit Noord-Brabant

Noord-Brabant staat uiteraard bekend om de vele varkenshouderijen, waar het afvoeren van o.a. varkensmest maar ook het gieren een veel voorkomende zaak is. Slangen Service Span Someren kan uw onderneming vanuit een jarenlange expertise en daarnaast vanuit een zeer groot assortiment van mestslangen vanuit een hoge professionaliteit van deskundig advies voorzien. 

Type mestslangen

Bij de aankoop van mestslangen moet o.a. gelet worden op het gebruik, de kleur van de slang, lengte en breedte, maar ook het type mest wat de slang zal opnemen. 

PVC mestslangen

Een populair en veelgebruikt type mestslang is die van PVC, dit type mestslang kent een lange levensduur, is flexibel, bestand tegen knikken en is ook nog eens bestand tegen vele soorten chemicaliën. 

NBR mestslangen

Deze mestslang staat bekend om zijn superieure kwaliteit, is bijzonder slijtvast, ze kunnen ook nog eens aangesloten worden op vele soorten eindfittingen. De binnenzijde kent een speciale afwerking, waardoor de mest die door de slang stroomt zo min mogelijk slijtage kan veroorzaken. Dit type mestslang is een van de beste (en duurdere) verkrijgbaar. 

Overige slangen

Niet alleen is Slangen Service Span Someren leverancier van mestslangen, maar ook voor de zware industrie en voedingsindustrie levert Slangen Service hoogwaardige slangen, en is bijvoorbeeld o.a. leverancier van het gerenommeerde merk Alfagomma

Meer weten? Bezoek snel de website voor uitgebreide achtergrondinformatie

https://www.slangenservice.com/