Free Discovery
Image default
Bedrijven

Een kaartje of een brief versturen

Je hebt er waarschijnlijk nog niet eerder bij stilgestaan, maar enveloppen heb je in de meest uiteenlopende kleuren, maten en materialen. Welke enveloppe het beste past bij welke gelegenheid, is een kwestie van smaak én uitproberen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gekleurde envelop die leuk past bij een verjaardagskaart of een zakelijke envelop om een contract in te versturen? Het is zelfs mogelijk om je envelop te (laten) bedrukken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bubbeltjes voor je breekbare en kostbare spullen

Een pakketje versturen gaat niet altijd even soepel. Zo heb je kans dat je spullen beschadigen als de verpakking niet stevig genoeg is bijvoorbeeld. Kleinere spulletjes worden dan ook per envelop verstuurd. Hierbij is het van belang dat je geen normale envelop gebruikt, aangezien de kans op beschadigingen dan aanzienlijk groot is. Je kunt het beste gaan voor de zogenaamde luchtenveloppen (die we ook wel luchtkussen-, bubbel of bubbeltjes enveloppen noemen). Zo weet je zeker dat eventuele breekbare spulletjes goed en wel aankomen! Ook deze enveloppen heb je in verschillende afmetingen en kleuren.

Neem het zekere voor het onzekere

Luchtenveloppen hebben een hoop voordelen. Zo bieden ze goede bescherming voor je breekbare spullen. Ze zijn zowel schadegevoelig als schokbestendig en dat is ideaal uiteraard. De luchtenveloppen zijn veelal licht van gewicht en de materialen zijn zeer stevig. De binnenzijde bestaat uit luchtkussenfolie (ook wel bubbeltjesfolie genoemd) en de envelop bevat een handige sluitstrip waardoor je je ingepakte spullen niet extra hoeft in te tapen. Kort samengevat zou je dus het beste kunnen kiezen voor de bubbeltjes envelop als je kleinere breekbare spullen wilt versturen. De luchtkussenenveloppen zijn lichtgewicht, waardoor je dus verzendkosten bespaart. Tevens zijn ze supersterk en vochtwerend. Je kunt de enveloppen makkelijk sluiten en ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen.

https://verpakgigant.nl/product-categorie/luchtkussen-enveloppen/