Free Discovery
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zoek je een kantoorruimte in Arnhem?

Ben je opzoek naar een professionele kantoorruime in de omgeving van Arnhem? Maar wil je niet elke dag in de file staan? Kies dan voor het kantorenpand Franklin Business centrum in Duiven. Franklin Business centrum is een professioneel kantoorpand dat centraal gelegen ligt in Duiven. Het pand ligt op 10 minuten van het station en er bevinden zich verschillende supermarkten in de buurt. Wil je meer weten over het aanbod van Franklin Business centrum, lees hieronder dan verder.

Het aanbod van Franklin Business Center

Franklin Business centrum biedt verschillende kantoorruimtes aan, voor verschillende bedrijfsgroottes. Er is ook een mogelijkheid om klanten te ontvangen in een vergaderruimte. In het pand zijn twee keukens aanwezig die voorzien zijn van een koffiezetapparaat, afwasmachine, magnetron, kookplaat en glazen. Met mooi weer kan er buiten gezeten worden, zo kan je genieten van een kopje koffie of thee. In het Franklin Business centrum pand wordt er bijna elke dag schoon gemaakt, er is een schoonmaakster die van keuken tot aan kantoor schoon maakt. De kantoorruimtes worden gestoffeerd verhuur, hier krijg je ook raambekleding en zonnewering bij. Verder kan je het kantoor inrichten naar eigen smaakt. Franklin Business centrum is gemakkelijk met de auto bereikbaar. Er zijn genoeg parkeerplekken aanwezig, ook speciale parkeerplekken voor bezoekers. Voor de mensen die met de fiets komen kan de fiets onder een stal gezet worden. Ondernemers hebben de mogelijkheid om 7 dagen per week, 24 uur per dag op kantoor te zitten. Als het pand niet bezet is, bevindt zich er een elektronische inbraakbeveiliging met camerabewaking en brandbeveiliging. Alle kantoren zijn voorzien van uitstekende internetverbinding.

Kantoorruimte huren

Ben jij geïnteresseerd geraakt in een ruimte voor je personeel of voor jezelf? Wil je weten of er kantoorruimte beschikbaar is, neem dan contact op met Franklin Business centrum. Hij leidt je graag rond en denkt met je mee! En wie weet ontvang jij je klanten op een professioneel en perfect pand in de omgeving van Arnhem.