Free Discovery
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bouw-Zorg: hét uitzendbureau voor ZZP'ers in de bouw

Bouw-Zorg, jouw uitzendbureau in de bouw, staat klaar om de perfecte match te maken tussen zelfstandige professionals en toonaangevende opdrachtgevers. Als ervaren uitzendbureau gespecialiseerd in ZZP’ers binnen de bouw, openen we de deuren die anders gesloten zouden blijven. Met ons uitgebreide netwerk en persoonlijke benadering ben jij verzekerd van opdrachten die naadloos aansluiten bij jouw vaardigheden en wensen.

Investeren in persoonlijke ontwikkeling

Wij investeren tijd en aandacht in jou. Dit betekent dat we niet alleen kijken naar je huidige vaardigheden, maar ook naar je ambities en de balans tussen werk en privé. Ons doel is om jou als ZZP’er in de bouwsector te ondersteunen in je carrière, zodat jij je kunt focussen op wat je het beste doet. Samen stellen we een traject op dat is afgestemd op jouw persoonlijke situatie, van uren tot salaris en van toekomstvisie tot opleiding.

De zekerheid van werk en inkomen

Als jouw uitzendbureau voor ZZP in de bouw zorgen wij ervoor dat je continuïteit hebt in je werk. Bij ons heb je de zekerheid van opdrachten die passen bij jouw talent en ambities. Dit terwijl je geniet van de vrijheid die het zelfstandig ondernemerschap met zich meebrengt. Je kunt rekenen op onze ondersteuning op elk gebied, van administratie tot professionele ontwikkeling, zodat alle randzaken goed geregeld zijn.

Een groot netwerk en geen extra kosten

Ons netwerk bestaat uit meer dan 45 opdrachtgevers in 53 steden, waardoor wij een breed scala aan mogelijkheden kunnen bieden. Onze unieke reverse billing methode en ons digitale portaal maken het registreren van uren en het factureren eenvoudiger dan ooit. Bovendien zorgen we ervoor dat je factuur binnen 14 dagen betaald wordt.

Waarom kiezen voor Bouw-Zorg?

Kiezen voor Bouw-Zorg betekent kiezen voor eerlijkheid en transparantie. Wij staan bekend om onze directe en duidelijke communicatie. Ons doel is om jou als ZZP’er in de bouw de beste mogelijkheden te bieden om je carrière vooruit te helpen. Wij zijn er voor jou – van het vinden van je eerste opdracht tot het ondersteunen bij de groei van je zelfstandige onderneming.

Ben je een ZZP’er in de bouw en op zoek naar een uitzendbureau dat echt begrijpt wat jij nodig hebt om succesvol te zijn? Neem dan nu contact op met Bouw-Zorg en ontdek zelf wat wij voor jou kunnen betekenen. Samen bouwen we aan jouw toekomst!

Contacteer Bouw-Zorg vandaag nog en zet de eerste stap naar een zorgeloze samenwerking waarbij jij centraal staat!

 

https://bouw-zorg.nl/uitzendbureau-zzp-bouw/