Free Discovery
Image default
Woningen

Vind hier het geschikte kozijn voor uw passiefhuis

Een passiefhuis valt onder een van de meest energiezuinige woningen, waarbij het verbruik minder is dan 15kWh/m2 bruto per jaar. Het lage energieverbruik maakt het mogelijk om warmteverlies zo veel mogelijk te beperken en warmtewinst juist te maximaliseren. Het is natuurlijk van groot belang om het passiefhuis zo goed mogelijk te isoleren, waarvoor het kiezen van het juiste kozijn voor de woning een belangrijke stap is. Alles wat te maken heeft met ramen en deuren voor passief wonen, vindt u bij Pladeko Ramen en Deuren.

Kost besparend en van de beste kwaliteit

Pladeko Ramen en Deuren levert een breed assortiment aan kozijnen, raken en deuren geschikt voor de passiefhuis bouw. Met de deskundige montage van de kozijnen, wordt het warmteverlies teruggebracht tot een minimum. Zo weet u zeker dat u investeert in de beste kwaliteit van een kozijn voor uw passiefhuis. Naast dat de kozijnen energiebesparend zijn, zorgen ze er ook voor dat u kunt besparen op uw maandelijkse kosten.

Kozijnen in allerlei verschillende stijlen

Bij Pladeko Ramen en Deuren heeft u keus uit verschillende varianten van een kozijn voor uw passiefwoning. Zo heeft u keuze uit verschillende stijlen, zodat er altijd een passend kozijn tussen zit dat bij de stijl van uw passiefwoning past. Wilt u liever eerst de kozijnen in het echt bekijken, voor u over gaat tot de aankoop en verwerking ervan in uw woning? Kom dan langs in de showroom van Pladeko Ramen en Deuren. Hier worden een groot deel van de producten die zij aanbieden tentoongesteld, waardoor u voldoende inspiratie op kunt doen.

Neem contact op bij vragen

Wilt u uw passiefhuis voorzien van het juiste kozijn? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de producten van Pladeko Ramen en Deuren? Of heeft u vragen over de werkwijze of montagewijze van dit bedrijf? Aarzel dan niet en neem contact met hen op. De deskundige medewerkers staan u graag te woord.

https://pladeko.nl/