Free Discovery
Image default
Woningen

Uw vraagbaak voor wanneer u een passiefhuis gaat bouwen

Steeds meer mensen laten een passiefhuis bouwen wanneer zij een nieuwbouwproject aangaan. Zo’n energiezuinig huis heeft veel voordelen als het eenmaal af is, maar het bouwen ervan heeft toch nog wel wat voeten in de aarde. Gelukkig kunt u bij het Passiefhuiscentrum van Pladeko Ramen en Deuren terecht. De experts van dit bouwbedrijf helpen u graag bij alles wat u tegenkomt wanneer u een passiefhuis laat bouwen. Zij houden zich dagelijks bezig met passief bouwen en weten precies waar u op moet letten. Ze weten bijvoorbeeld waar u moet zijn voor goed geïsoleerde kozijnen en deuren, maar kunnen u ook doorverwijzen naar de beste leveranciers van klimaatsystemen en bijpassende designradiatoren. Deze en vele andere leveranciers presenteren zich in het Passsiefhuiscentrum.

U houdt de regie bij het bouwen van een passiefhuis

Wanneer u een passiefhuis wilt laten bouwen, bent u van harte welkom in het Passiefhuiscentrum. Hier kunt u zelf de verschillende materialen bekijken, voelen en testen. Dan weet u zeker dat het materiaal van uw keuze ook echt mooi staat in uw nieuwe huis. Vervolgens kunt u uw wensen bespreken met de deskundige medewerkers, die u graag van persoonlijk advies voorzien. U krijgt een professional aangewezen, die u volledig begeleidt tijdens het passief bouwen en alles wat daarbij komt kijken. Zo behoudt u het overzicht en bent u verzekerd van onafhankelijk advies.

Passief bouwen tegen een zo laag mogelijke kostprijs Wanneer u een passiefhuis laat bouwen, wilt u dit natuurlijk doen tegen een zo laag mogelijke kostprijs. Schakel daarom het Passiefhuiscentrum in. Zij voorzien u van persoonlijk advies en zorgen ervoor dat u passief kunt bouwen zonder al te hoge kosten. U houdt dan rekening met het milieu en met de toekomst, zonder dat het u onnodig veel geld kost. Zo woont u straks in een mooi, duurzaam huis dat van alle gemakken is voorzien én dat zo min mogelijk belastend is voor het milieu.