Free Discovery
Image default
Woningen

Koop een mooie vloer bij de beste vloerenwinkel

Een goede vloerenwinkel heeft een aantal belangrijke kenmerken. Ten eerste biedt zo’n winkel een ruim assortiment in verschillende soorten vloeren. Maar veel belangrijker is dat een winkel die vloeren verkoopt goede service biedt en goede kwaliteit vloeren. Want alleen door deze combinatie van factoren zullen klanten tevreden zijn en de desbetreffende winkel bij familie en vrienden aanbevelen. Voor klanten is het belangrijk erop te letten dat zij hun vloer bij een goede vloerenwinkel bestellen. U koopt een vloer immers niet voor één of twee jaar, maar om er vele jaren van te kunnen genieten.

Welke vloer laat u binnenkort leggen?

Gaat u verhuizen of is uw huidige woning aan een make-over toe? Houten vloeren zijn duurzaam, mooi en onderhoudsarm. Daarom kiezen steeds meer mensen hiervoor. Vloerbedekking van tapijt, dat tot in de jaren 90 van de vorige eeuw in heel veel woonkamers lag, wordt steeds minder populair. Dit is logisch, want tapijt vraagt veel meer onderhoud en gaat veel minder lang mee dan vloeren van hout. Niet alleen in woningen, maar ook in veel kantoren verdwijnt het projecttapijt steeds vaker en wordt het vervangen door een mooie laminaat- of parketvloer.

Waar koop ik een mooie en duurzame vloer?

De mooiste houten vloeren koopt u bij Van der Heijden Vloeren in Oss. Het assortiment bestaat uit diverse soorten vloeren die op verschillende manieren bewerkt kunnen worden. Wilt u een van de prachtige houten vloeren die tientallen jaren meegaat? Bezoek dan deze vooraanstaande vloerenwinkel. U kunt online een offerte aanvragen of de winkel bezoeken om de verschillende vloeren te bekijken en aan de hand daarvan uw keuze te maken. Maatwerk is de standaard bij Van der Heijden Vloeren. Kies voor een bijzondere houtsoort of voor een speciaal patroon zoals bijvoorbeeld de visgraat. Iedere vloer wordt op maat gemaakt, geleverd en gelegd door vakmensen. U krijgt een vloer waar u met recht trots op kunt zijn.