Free Discovery
Image default
Woningen

Het gemak van een elektrische verwarmingsmat

Van plan om vloerverwarming aan te gaan leggen. Maar loop je tegen het probleem aan dat er al een tegelvloer ligt, dan is hier goed nieuws. Bij 123InstallatieMaterialen is een elektrische verwarmingsmat te koop, die je over een bestaande tegelvloer kan leggen. Niet hakken om eerst de oude vloer eruit te moeten halen. Dat scheelt natuurlijk heel veel werk. Deze mat kan namelijk makkelijk over deze vloer gelegd worden. Tevens is het ook te gebruiken bij andere soort vloeren. Een houten of een reeds aangebrachte afwerkvloer. Door de vloerverwarming zorg je voor een behaaglijke temperatuur in huis. Bovendien zijn koude voeten niet meer aanwezig. Juist voor mensen met kleine kinderen die veel over de grond kruipen of spelen is een verwarmde vloer een aanrader. 

 

Hier kan je een MAGNUM vloerverwarming kopen

Vroeger moest je van tevoren al weten of je wel of geen gebruik wilt maken van een vloerverwarming. Tegenwoordig met een elektrische verwarmingsmat is dat niet echt meer nodig. Omdat deze op bijna elke vloer gelegd kan worden en in een klein laagje lijm al neergelegd kan worden. Bij 123InstallatieMaterialen is het al mogelijk om een MAGNUM vloerverwarming aan te schaffen. Deze is voorzien van een Remote Control Thermostaat. Tevens kan deze verwarming al vanaf een app worden gebruikt. 

Voor meer informatie over vloerverwarming of andere systemen, neem dan contact op met dit bedrijf. Zij kunnen het juiste advies geven en informeren welk systeem het beste in jouw woning te gebruiken is. Geniet straks ook van heerlijk warme voeten dankzij de installatie van vloerverwarming.