Free Discovery
Image default
Woningen

Ga goed voorbereid de koude dagen in met parket met vloerverwarming

In Nederlandse woningen wordt steeds vaker gekozen voor parket met vloerverwarming. Zo gaat u goed voorbereid de koude dagen in en kunt u zelfs comfortabel in de winter met blote voeten door het huis lopen. Van den Dongen Parket is al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van vloeren van parket met vloerverwarming. Zij bieden de beste vloeren met vloerverwarming die uw huis van de perfecte temperatuur voorzien. Heeft u een klassieke of juist zeer moderne woning? Deze specialist legt vloeren aan die perfect passen bij de uitstraling van uw woning en de stijl van uw interieur. Wanneer u kiest voor een parketvloer met vloerverwarming van Van den Dongen Parket, kiest u voor gegarandeerde kwaliteit.

Een specialist die alles weet van parket met vloerverwarming

U zal hier misschien niet meteen aan denken, maar het is mogelijk om parket in combinatie met vloerverwarming te plaatsen. Dit is zowel mogelijk op conventionele verwarming als op de meest populairder wordende elektrische infraroodverwarming goed realiseerbaar. Het is wel belangrijk dat u voor het aanleggen van deze vloer een specialist inschakelt. Kies voor een prachtig afgewerkte vloer van parket die ook nog een het nodige comfort met zich mee brengt dankzij de geplaatste vloerverwarming. Zo wordt de juiste temperatuur in huis gecombineerd met een mooie look. Parket zorgt voor een warme, maar stoere uitstraling in huis. Uw gasten zullen zich meteen thuis voelen in uw huis. Kies voor een parketvloer die perfect past bij uw interieur. Naar welke stijl u ook op zoek bent, Van den Dongen Parket maakt het voor u mogelijk.

Ontvang deskundig advies in de showroom of bij uw thuis

Wilt u de mogelijkheden graag met uw eigen ogen bewonderen? Breng een bezoek aan de showroom van Van den Dongen Parket in Goes en bekijk de verschillende stijlen en kleuren. U kunt hier niet alleen terecht voor inspiratie, maar ook om deskundig advies vragen. Deze specialist legt u graag de verschillende mogelijkheden uit. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met uw wensen zodat het mooiste resultaat behaald kan worden.

https://www.vddongen.nl/