Free Discovery
Image default
Woningen

Een betrouwbare traprenovatie laat u uitvoeren door deze specialist

Heeft uw trap een serieuze vernieuwing nodig? Laat dan een traprenovatie uitvoeren door Stairz Traprenovatie. In zowel Nederland als België staat deze specialist voor u klaar. Een traprenovatie heeft vele voordelen, en dat zult u zeker merken wanneer u hen inschakelt. Kies bijvoorbeeld voor een trap met geluidsdemping, waardoor u stil naar boven en beneden kunt lopen. Handig wanneer iemand laat thuiskomt en u niet wakker gemaakt wilt worden. Met de antislip toplaag wordt de trap extra veilig gemaakt. Dit geeft een veilig gevoel wanneer de kinderen op de trap lopen, of wanneer u haastig naar boven loopt wanneer u iets vergeten bent. Maak een afspraak met deze specialist, zodat u een beeld heeft over de kosten.

De werkwijze bij een traprenovatie

Een traprenovatie kan op vele manieren worden uitgevoerd. Ook heeft iedere woning zijn eigen trap, wat uiteraard om een service op maat vraagt. Het kan gaan om bijvoorbeeld een dichte houten trap of een open betonnen trap. Van elk onderdeel dat gerenoveerd moet worden, wordt een mal gemaakt. Een goede voorbereiding is immers het halve werk! Met de mallen kunnen de producten exact worden nagemaakt, waarna de overzettreden hiermee overtrokken worden. Naast de nauwkeurige montage, wordt uiteraard ook alles goed gecontroleerd. De passende laminaatdelen worden aangebracht met behulp van een polyurethaanlijm, die voor een demping van het loopgeluid zorgt. Alle onderdelen bevestigd? Dan kitten we af en maken het netjes schoon. Goed voorbereid, vakkundig en gestructureerd een trap laten vernieuwen, dat kan gegarandeerd bij Stairz Traprenovatie.

Kosten besparen met een traprenovatie?

Naast het feit dat u nog lang en veiliger gebruik kunt maken van uw oude vertrouwde trap, bespaart een traprenovatie ook kosten. U hoeft namelijk niet een volledige nieuwe trap te laten bouwen. Met een ruime keuze uit diverse soorten overzettreden, sluit het resultaat gegarandeerd aan bij uw woning en verwachtingen. De specialisten van Stairz Traprenovatie pakken uw renovatie persoonlijk aan en komen bij u langs om alles langs te lopen. De kosten van de traprenovatie worden bovendien duidelijk opgesteld, zodat u niet voor onverwachte rekeningen komt te staan.