Free Discovery
Image default
Woningen

De makelaar in Dordrecht helpt u bij het verkopen van uw woning

Wilt u uw huis verkopen? Dan kunt u vast wel wat hulp gebruiken. Dit is namelijk niet iets wat u elke dag doet. Reken daarom op de hulp van een makelaar in regio Dordrecht, Sliedrecht en omgeving. Waltmann Makelaars heeft al meer dan 115 jaar ervaring op de huizenmarkt en staat u bij met deskundig advies. De makelaar staat u bij tijdens het hele traject, van het bepalen van de vraagprij tot het opstellen van de verkoopovereenkomst en het bezoek aan de notaris. Bovendien betaalt u bij deze makelaar enkel intrekkingskosten wanneer uw huis werd verkocht. Wacht dus niet langer en vraag nu een waardebepaling van uw huis aan bij de makelaar in Dordrecht en omgeving.

Sluit de juiste hypotheek af dankzij de makelaar in Dordrecht

Wilt u uw huis verkopen omdat u een nieuw huis gaat kopen? Dan heeft u waarschijnlijk een hypotheek nodig. Echter wilt u de juiste hypotheek vinden voor uw situatie zonder te veel te moete betalen. Reken daarom ook op deskundig hypotheekadvies bij uw vertrouwde makelaar. Waltmann makelaars heeft in Dordrecht namelijk een hypotheekshop waar al uw financiële vragen worden beantwoordt. Alle advies is bovendien onafhankelijk van een bepaalde bank of financiële instelling. Hierdoor krijgt u altijd de beste hypotheek voorgesteld die echt past bij u en uw gezin. Dit gebeurt onder meer door eerst uw huidige situatie grondig in kaart te brengen tijdens een persoonlijk gesprek.

Dankzij de makelaar in Dordrecht vindt u het perfecte pand voor uw bedrijf

Misschien bent u niet op zoek naar een woning, maar heeft u nood aan een nieuw kantoor of pand voor uw bedrijf? Ook daarbij ontvangt u advies en hulp van uw vertrouwde makelaar in Dordrecht en omgeving. Waltmann Makelaars bemiddelt bijvoorbeeld tussen uw bedrijf en de verkoper van een pand tijdens het hele proces. Ook helpt de makelaar in de eerste plaats met het vinden van het juiste pand om te kopen of huren. Er bestaan namelijk een groot aanbod op de huidige markt. Een bedrijfspand is echter een belangrijke investering die een grote invloed heeft op de toekomst van uw onderneming. Daarom staat de makerlaar u graag bij tijdens het maken van deze keuze.