Free Discovery
Image default
Woning en Tuin

Waarom is de BERG Playbase een uniek speeltoestel?

Met de BERG Playbase maak je het jezelf makkelijk als je van sport, spel en ontspanning houdt. Het is een geheel nieuw concept van buitenspelen. Niets leuker dan met het hele gezin te kunnen genieten van sport, spel en ontspanning met één uniek toestel.

Een kind is van nature nieuwsgierig en beweeglijk. Binnen zitten gaat snel vervelen. Buiten lonkt de BERG Playbase en de vele avonturen die ontdekt willen worden. Je kind mag dan wel een kind zijn, maar het weet al heel goed wat cool is en wat niet. Dus wil het wat te kiezen hebben. Met de BERG Playbase is er voor iedereen wat wils. Je stelt geheel naar persoonlijke wens en voorkeur het ideale speeltoestel samen. Papa en/of mama kiest hét sportattribuut om mee aan de slag te gaan als de kleintjes na een dag heerlijk spelen uitgeput in hun bedjes in slaap zijn gevallen. Na sport en spel is het heerlijk relaxen en dat alles dankzij een uniek concept. Een drie-in-één concept. Kies er maar een uit en vooruit!

De BERG Playbase heeft alles wat je van een uniek en multifunctioneel toestel in je tuin mag verwachten. En daar bovenop vele extra’s. Het frame is oersterk en staat fantastisch in elke tuin.

Multifunctioneel concept

De basis voor dit toestel is het sterke, robuuste frame in een modern en minimalistisch design. Je kunt kiezen voor de grote variant van maar liefst 380 cm breed of voor de ietwat kleinere varíant van toch nog 285 cm breed. De diepte en de hoogte van beide frames zijn ongeachte de breedte 100 cm. diep en 245 cm. hoog. Aan de zijkanten van het frame is het mogelijk een trap of duikelrek te bevestigen.

Het frame wordt optimaal beschermd tegen corrosie doordat het is gegalvaniseerd, een speciale corrosiewerende coating en ook nog eens is gepoedercoat. Wat garant staat voor jarenlang plezier met dit 3-in-1 toestel. 

Veel accessoires

Een kind heeft behoefte aan elke dag weer wat anders. Met de vele beschikbare accessoires speelt de BERG Playbase daarop in. De jongste kinderen zijn al blij met de baby swing, de oudere kinderen worden uitgedaagd met een klimnet of klimmuur. Hou je van sporten dan kun je ook je hart ophalen met bijvoorbeeld de bokszak. En na gedane ‘arbeid’ is het goed rusten in de heerlijke hangmat. Bekijk de PlayBase nu online bij de Speeltoestel Koning