Free Discovery
Image default
Woning en Tuin

Prijs- en andere overwegingen voor de bouw of het herstel van een gebouw of een reparatie

Naast het bepalen van de prijs moet u ook kijken naar de reden voor de lage prijs. De prijs van een aannemer kan laag zijn als hij geen vergunning heeft of goedkope materialen levert, wat problemen kan opleveren na de bouw van het dak. Doe goed onderzoek met betrekking tot de diensten van de aannemers voor het kiezen van een dakdekkersbedrijf om het dak van uw woning te bouwen.

Pas op voor oplichters
Als een aannemer u benadert en aandringt op het ondertekenen van het contract, moet u niet ondertekenen, omdat deze aannemers oplichters kunnen zijn. Deze aannemers zullen proberen u te dwingen het contract te ondertekenen, maar u moet geen enkel contract ondertekenen.

Schriftelijke schatting
Vraag altijd om een schriftelijke offerte voordat u het contract met de dakdekker ondertekent. De schriftelijke offerte zal u helpen bij het berekenen van het bedrag dat u heeft aangegeven en het bedrag dat u uiteindelijk heeft betaald. U moet de kwaliteit van het materiaal controleren, die de aannemer zal leveren. Als er daarnaast nog reparatiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd, dan moet dit ook in de schatting worden vermeld.

Garantie en garantie
U kunt de aannemer vragen naar de garantie die hij voor de diensten zal verlenen. U beschikt over een garantie op kwaliteit zodat u, als u niet tevreden bent met het werk, hem opnieuw het werk kunt laten doen. U moet ook vragen naar de leeftijd van het dak na de voltooiing van de bouw of reparatie.

Heeft u zelf een dakdekkersbedrijf nodig? Kijk hier voor Onafhankelijke offertes dakdekkersbedrijf.

https://onafhankelijkeoffertes.nl/dakdekker