Free Discovery
Image default
Woning en Tuin

Poorten voor de oprit: welke design past bij u?

Er zijn uiteraard heel veel soorten poorten voor een oprit. Heeft u meer behoefte aan veiligheid, privacy en wilt u uw terrein op een heldere manier afbakenen? Dan is een goede poort een goed idee. Natuurlijk wilt u wel dat de nieuwe poort ook qua stijl aansluit bij uw tuin en woning, bij de uitstraling van de wijk en bij uw eigen smaak. De specialisten van Poortland staan voor u klaar om een prachtige poort te ontwerpen, te vervaardigen en te plaatsen die goed aansluit bij uw wensen en eisen.

Robuuste poorten voor de oprit

Een stevige poort voor de oprit wordt door de specialisten van Poortland in nauw overleg met de klant vervaardigd en ontworpen. Welke materialen wilt u gebruiken en welke functionaliteit wenst u? Dat zijn twee belangrijke vragen waar u van tevoren al over na kunt denken.

Een tuinpoort is ook heel praktisch

Het is veel werk om een tuinpoort steeds open en dicht te doen. Gelukkig hoeft u dat niet met de hand te doen. Moderne tuinpoorten hebben slimme systemen ingebouwd waarmee de poort op afstand geopend en gesloten kan worden. Door middel van sensoren kan zelfs uw eigen auto herkend worden, zodat de poort automatisch opent. Technologie maakt ook communicatie makkelijker. Zo kunt u zien wie er aanbelt, mede door middel van videocamera’s en parlofonie. Dat is niet alleen handig, maar geeft ook een veilig gevoel.

Hoge kwaliteit materiaal voor de tuinpoort

Poorten voor bijvoorbeeld uw oprit zijn in eerste instantie bedoeld om tuin en woning veiliger te maken. Robuustheid is dan ook de belangrijkste eis aan een tuinpoort. Daarnaast is stijl en design van de poort belangrijk; de poort is de opening van uw terrein en een belangrijk esthetisch element. Maakt u de keuze voor aluminium of staal, of neigt u eerder naar een poort van hout? Of wenst u een combinatie? Alles is mogelijk, want de poorten worden voor u aangepast en ontworpen in het atelier van Poortland.