Free Discovery
Image default
Woning en Tuin

Houd warmte binnen en kou buiten met de juiste isolatie

Wanneer u uw huis wilt isoleren tegen warmte in de zomer of juist in de winter de kou buiten wilt houden, is het een goed idee de mogelijkheden van Easycell te bekijken. U heeft dan in de winter een heerlijk warm, maar in de zomer ook een lekker koel huis. Een bijkomend voordeel is dat de isolatie van deze specialist ook geluid buiten houdt, waardoor u minder last heeft van geluidsoverlast. Dat bespaart op deze manier energie en woont zo op een comfortabele manier. Hierdoor woont u nog jarenlang met veel plezier in uw huis.

Complete warmte isolatie aangelegd door specialisten

Wanneer u warmte, kou of geluid buiten wilt houden, is het belangrijk dat uw woning volledig geïsoleerd is. Dit betekent dat er isolatiemateriaal aangebracht moet zijn onder uw vloer, boven uw plafond, achter de muur of onder het dak. Hiervoor is er speciaal isolatiemateriaal op de markt, Easycell genaamd. Dit materiaal bestaat uit losse, wollige vlokken van cellulose met lange vezels. Voor het aanbrengen van Easycell heeft de producent hiervan handige inblaasmachines, die te koop en te huur zijn. Zo heeft u perfecte geluidsisolatie en warmte isolatie. Zo wordt uw huis isoleren tegen warmte een fluitje van een cent!

Plafond isolatie is een ideale manier om warmte te behouden

Zoals u waarschijnlijk wel weet stijgt warme lucht vaak op. Mede daardoor is goede plafond isolatie belangrijk om de warmte binnen te houden. Het dak is namelijk de plek in huis waardoor de meeste warmte verloren gaat. Hier ligt daarom de basis voor een goede warmte isolatie. Daarna kunt u voor het optimaal isoleren van uw huis tegen warmte ook kiezen voor het isoleren van uw plafond en de muren. Zo is het creëren van plafond isolatie warmte heel eenvoudig. Heeft u hulp nodig? Uiteraard helpen de specialisten van Easycell u graag.