Free Discovery
Image default
Woning en Tuin

Een zinken of leien dak maakt uw pand helemaal af

Een zinken of leien dak geeft uw huis een prachtige exclusieve uitstraling en zorgt ook voor een goede isolatie. Vroeger werden dit soort dakbedekkingen alleen gebruikt voor kerken, kloosters en kastelen. Nu kunt u deze mooie dakbedekkingen ook op uw eigen woning laten plaatsen. Hegeraat Leidekkersbedrijf komt graag bij u langs om dit voor u te doen. Een vakkundige medewerker van dit bedrijf komt langs en legt met hoogwaardige materialen voor uw een prachtig dak aan. Door de uitstekende kwaliteit geniet u gegarandeerd nog jaren van uw leien of zinken dak.

De vele voordelen van een leien of zinken dak

Als u overweegt om een leien of zinken dak te laten plaatsen, wilt u vast meer weten over de voordelen van deze dakbedekkingen. Dat is logisch. Een dak laten plaatsen is immers een grote operatie die ook de nodige kosten met zich meebrengt. Een belangrijk voordeel is dat zinken en leien daken een lange levensduur hebben, waardoor u er jaren mee vooruit kunt. Daarnaast vergen beide soorten daken weinig tot geen onderhoud. Bovendien zijn deze dakbedekkingen bestand tegen diverse weersomstandigheden en grote temperatuurverschillen. Kunt u niet kiezen tussen een leien of zinken dak? Dat geeft een expert van Hegeraat Leidekkersbedrijf u graag advies over welke dakbedekking het beste bij uw pand past.

Ook voor gevelbekleding, reiniging en renovatie

Bij Hegeraat Leidekkersbedrijf kunt u terecht voor meer dan enkel het plaatsen van een nieuw zinken of leien dak op uw pand. Het bedrijf is namelijk ook gespecialiseerd in het plaatsen van gevelbekleding, gemaakt van verschillende materialen. Hiermee geeft u uw gevel een unieke uitstraling. Ook voor het plaatsen van dakgoten van koper of zink kunt u terecht bij deze specialist. Wilt u uw dak laten reinigen of renoveren? Ook dat is een mogelijkheid. Wat u ook nodig heeft voor uw dak, Hegeraat Leidekkersbedrijf regelt het en levert de beste service.