Free Discovery
Image default
Woning en Tuin

Alles voor in en rondom het huis koop je bij Deens

Je kent Deens vast van de it’s about RoMi lampencollectie, de House Doctor meubels en de HK living kussens. Of misschien heb je er een keer een vloer- of wandkleed gekocht? We vertellen je in dit artikel dat deze online woonwinkel ook allerlei producten op het gebied van planten & bloemen heeft.

Het planten & bloemen aanbod bestaat uit:

  • droogbloemen;
  • kunsttakken;
  • planten.

De droogbloemen van Madam Stolz komen in jouw huis zeker tot hun recht. Ze zijn er in allerlei kleuren en kleurencombinaties. Een paar voorbeelden: roze / crème, naturel, zwart, off white, oranje, groen, grijs en bruin.

Een mooi voorbeeld van een kunsttak is het decoratieve blad planta loco van Urban Nature Culture. De tak is 1 meter lang en het breedste gedeelte van het blad bedraagt 22 cm. Planta loco is gemaakt van bananenblad. Ieder afzonderlijk blad wordt met de hand gemaakt; je haalt iets unieks in huis!

Op het gebied van planten is We love plants een naam om in de gaten te houden. Koop je een plant van dit label dan krijg je er duidelijke verzorgingsinstructies bij. De plant wordt in een op maat gemaakte doos naar je opgestuurd en komt zeker heel aan. Een We love plants product is een leuk cadeau voor een goede vriend, een aardige buurvrouw, een fijne collega of gewoon voor jezelf natuurlijk.

We beschrijven een aantal planten en beginnen met de Philodendron Narrow. De groene plant zit in een pot van 19 cm. Je kunt Philo het best op een plek met schaduw of halfschaduw zetten. Hij groeit goed als je ‘m lichtvochtig houdt.

Selenicereus Antho is een hangmodel. Je krijgt deze plant in een 21 cm pot met ophanghaak geleverd. Sele gedijt het best bij één scheutje water per week. Je kunt ‘m in het licht zetten, maar bij voorkeur niet in de volle zon.

Peperomia Obtusifolia is een middelgrote groene plant van 25 cm hoog. De pot-maat is 15 cm. Net als Sele houdt Pepe van een lichtvochtige grond. De plant is niet zo dol op fel zonlicht.

https://www.deens.nl/nl/