Free Discovery
Image default
Particuliere dienstverlening

Trouwlocatie op de Veluwe

In Nederland is de Veluwe het allergrootste aaneengesloten natuurgebied. De Nationale parken van de Veluwe, de Hoge Veluwe en Veluwezoom bestaan uit een super veelzijdig natuurgebied! Práchtige bomen die samen de mooiste bossen vormen, grote, uitgestrekte velden vol met heide, kronkelende beekjes en natuurlijk de dieren! Denk aan kuddes vol met schapen, wild zoals herten en wilde zwijnen en natuurlijk de mooiste vogels. Niet zo gek dus dat de Veluwe super populair is als vakantiebestemming.

Maar, ook als trouwlocatie is de Veluwe perfect! De trouwdag is voor veel mensen de mooiste dag uit hun leven. Je verbind jezelf met de liefde van je leven. Trouwen doe je vaak maar één keer, het is dus van groot belang dat deze dag perfect verloopt en alles op orde is. De locatie waar je elkaar het ja-woord geeft is een groot deel van de bruiloft. Het bepaalt immers voor een groot deel de sfeer. De romantische, sprookjesachtige omgeving middenin de natuur, maakt een trouwlocatie op de Veluwe de perfecte keuze voor de dag van je leven!

 

Trouwlocatie op de Veluwe

Zoals hierboven benoemd, is de natuur op de Veluwe bijna magisch! De kleuren, van paarse heide tot donkergroene bomen en van zandvlaktes tot de mooiste groene bebossing. De kronkelende beekjes en fluitende vogels op de achtergrond maken het sprookje compleet. De rust die de natuur uitstraalt heeft iets romantisch, dat in combinatie met alle mooie vormen die de Veluwe te bieden heeft. Elkaar het ja-woord geven met op de achtergrond het mooiste stukje natuur dat Nederland te bieden heeft… Dineren met de geur van groen op de achtergrond… Dansen tot in de late uurtjes onder de adembenemende sterrenhemel… Dat wil toch iedereen?

 

Trouwlocatie voor ieder thema

Trouwen op de Veluwe is een gegarandeerd succes! Althans, aan de locatie zal het niet liggen ;-)! De veelzijdige locatie is geschikt voor allerlei soorten thema’s die je aan jouw bruiloft wil verbinden. Ga je voor op en top romantisch? Dan is de Veluwe perfect! Wil je jouw dag als een sprookje laten overkomen? Hóe mooi zal de trouwkleding afsteken tegen de robuuste natuur! Wil je juist een roaring twenties thema? Ook daar is de Veluwe perfect voor. Juist de tegenstelling van de natuur met de luxe decoratie geeft een prachtig effect. Maar ook juist de buiten-bruiloften, met allemaal decoratie van natuurlijke producten; veel (droog) bloemen, houten waxinelichtjes houders en een hoop textiel zoals katoen, wol en linnen kunnen niet in de aankleding ontbreken.

Kortom: trouwen op de Veluwe is als een droom die uitkomt.