Free Discovery
Image default
Internet

De beste online diensten om grote bestanden gemakkelijk en veilig te versturen

Het grote bestanden versturen is tegenwoordig een veelvoorkomende behoefte, of het nu gaat om het delen van foto’s, video’s of documenten. Gelukkig zijn er verschillende online diensten beschikbaar om dit proces eenvoudig en veilig te maken. In dit artikel bespreken we de beste online diensten voor het verzenden van grote bestanden, zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw behoeften.

WeTransfer

WeTransfer is een populaire en gebruiksvriendelijke dienst voor het versturen van omvangrijke bestanden. Met de gratis versie kunt u bestanden tot 2 GB versturen zonder registratie. Als u grotere bestanden wilt versturen of extra functies wilt, kunt u upgraden naar WeTransfer Pro.

Google Drive

Google Drive is een uitstekende optie voor het delen van grote bestanden, vooral als u al gebruik maakt van Google-producten zoals Gmail en Google Docs. U krijgt 15 GB gratis opslagruimte, en u kunt bestanden tot 5 TB uploaden als u extra opslagruimte koopt.

Dropbox

Dropbox is een andere populaire keuze voor het delen van bestanden. Met een gratis account kunt u bestanden tot 2 GB versturen. Voor grotere bestanden en meer opslagruimte kunt u upgraden naar een betaald abonnement.

SecuDoc

Voor een veilige en betrouwbare manier om grote bestanden versturen, is SecuDoc een uitstekende keuze. Deze dienst biedt end-to-end encryptie en extra beveiligingsfuncties zoals het instellen van een wachtwoord en een vervaldatum voor de downloadlink. U kunt bestanden tot 5 GB gratis versturen, en voor grotere bestanden kunt u kiezen voor een betaald abonnement.

Conclusie

Er zijn tal van online diensten beschikbaar voor het versturen van omvangrijke bestanden, elk met zijn eigen voor- en nadelen. Afhankelijk van uw behoeften, kunt u kiezen voor een gratis dienst zoals WeTransfer of Google Drive, of een veiligere optie zoals SecuDoc. Het belangrijkste is om de dienst te kiezen die het beste aansluit bij uw behoeften en u in staat stelt om grote bestanden gemakkelijk en veilig te delen.

 

https://www.secudoc.nl/grote-bestanden-versturen