Wilt u heerlijk slapen en uitgerust wakker worden? Kies dan voor een watermatras van de HDW Shop. Het matras geeft u optimale steun, omdat het zich volmaakt naar uw lichaam vormt. Dat komt ten goede aan uw spieren en uw bloedsomloop. Een watermatras heeft bovendien als voordeel dat de druk zich beter verdeelt, waardoor u minder snel de behoefte hebt om te draaien. U slaapt beter door en geniet zo van een ongestoorde nachtrust. Een goed waterbed helpt u mee om fit en gezond te blijven.

 

HDW betekent kennis en ervaring

HDW staat voor ‘Het Dolfing Waterbed’. Het is een vertrouwd huismerk waarin meer dan 35 jaar kennis en ervaring schuilgaat. Binnen dit merk zijn vijf modellen verkrijgbaar met vele opties, waardoor u altijd een watermatras kunt kiezen die geheel aan uw wensen voldoet. Dolfing Waterbedden is een gerenommeerde producent en leverancier van waterbedden van hoogwaardige kwaliteit. Het gehele product wordt van begin tot eind op Nederlandse bodem gefabriceerd, waardoor kwaliteit gegarandeerd is. In de HDW Shop kunt u zowel in de showroom als online alles te weten komen over het comfort van de watermatrassen.

 

Uw persoonlijke watermatras

In de HDW Shop kunt u kiezen voor een matras met één of twee waterkernen. Een losse watermatras met één verwarmingselement, ook wel uno genoemd, kost minder dan een duaal watermatras van dezelfde grootte. De uno watermatras heeft geen naad in het midden. Een duaal matras heeft als voordeel dat de watertemperatuur van de twee helften afzonderlijk kan worden geregeld. Daarnaast is deze matras geschikter als er een groot verschil in gewicht is tussen u en degene die naast u slaapt.

 

Wat kunt u nog meer kiezen?

Naast de mogelijkheid van een uno of duaal watermatras heeft u de keuze uit een softside of hardside watermatras. De naam zegt het eigenlijk al: een softside watermatras ligt bovenop een onderbouw en heeft een zachte, isolerende buitenlaag. Deze matras gebruikt weinig energie en iets minder water dan de hardside watermatras, die in een harde ombouw ligt. Om de keuzemogelijkheden compleet te maken, zijn er zes breedtes en drie lengtes voor u beschikbaar. Zo is er dus een watermatras voor iedereen.

https://www.hdwshop.nl

Door