Vergelijk meerdere energieleveranciers en kies voor de groenste

Zit je al enkele jaren op rij bij dezelfde energieleverancier? Maar wil je graag een steentje bijdragen aan het milieu en heb je het idee dat dit bij je huidige energieleverancier niet kan? Dat kan! In Nederland zijn namelijk meerdere energieleveranciers actief, die allemaal een ander contract aanbieden en op een andere manier aan energie komen. Welke energieleverancier is nu het groenst? Daar kom je eenvoudig achter als je gebruikmaakt van de website van Welke Energieleverancier. Hier vind je alle energieleveranciers met handige informatie op een rijtje. Je vergelijkt ze gemakkelijk en kiest vervolgens welke energieleverancier het groenst is. Over overstappen hoef jij je trouwens geen zorgen te maken, want dat wordt geregeld door jouw huidige en nieuwe energieleverancier.

Ben verzekerd van groene energie met een GvO certificaat

Het opwekken van groene energie is minder belastend voor het milieu. Het wordt opgewekt uit hernieuwbare bronnen, zoals zonnepanelen en windmolens, waardoor er geen fossiele brandstoffen nodig zijn. Wil jij overstappen naar de groenste energieleverancier? Dan vraag jij jezelf natuurlijk af hoe je kunt zien welke energieleverancier groene energie levert, toch? Nou, om groene energie te verkopen, moeten energieleveranciers beschikken over het Garantie van Oorsprong (GvO) certificaat en deze kunnen tonen aan de consument. Met het GvO certificaat ben je ervan verzekerd dat 1 Megawattuur (MwH) stroom ergens in Europa op duurzame wijze is opgewekt.

Hoe stap ik over naar de groenste energieleverancier?

Kies jij voor een schoner en duurzamer milieu? Heb je op de website van Welke Energieleverancier een groene energieleverancier gevonden waar jij jezelf graag bij aansluit? Stap over naar de groenste energieleverancier! Dit is namelijk gemakkelijker dan je denkt. Het enige dat jij hoeft te doen is een keuze maken tussen de verschillende duurzame energieleveranciers. Daarna regelen jouw huidige en nieuwe energieleverancier samen dat het oude contract wordt opgezegd en overgaat in het nieuwe contract. Hierdoor wordt overstappen naar een groene energieleverancier wel heel aantrekkelijk. Bij vragen of voor meer informatie over groene energie kun je altijd contact opnemen met Welke Energieleverancier.