Free Discovery
Image default
Verbouwen

Uw badkamer laten opknappen is gemakkelijker dan u denkt

Wilt u de badkamer opknappen? Dat vergt een boel werk en materialen: een nieuwe douchebak – en wand, een nieuw bad, een nieuwe wasbak en alles opnieuw (laten) betegelen. Zoiets wordt al snel een tijdrovende en kostbare zaak. Maar u hoeft niet alles opnieuw aan te schaffen. Wist u ook dat het mogelijk is uw bestaande badkamer meubelen te laten renoveren? Bij Het Chique Huis in Den Haag kunt u voor een fractie van de prijs van een normale verbouwing, uw bestaande badkamer helemaal laten opknappen, zodat deze er echt weer als nieuw uit zal zien. Bij Het Chique Huis beschikken ze over verschillende methoden om uw huidige tegels, bad en douche er weer als nieuw uit te laten zien. En dit alles slechts binnen één dag. Met al 30 jaar ervaring kunnen zij elke badkamer weer laten schitteren.

Heeft u last van schimmels?

Schimmels kunnen, behalve dat ze schadelijk zijn voor de gezondheid, lelijke verkleuringen en vlekken achterlaten op uw badkamermeubelen. Ook hier weet het team van Het Chique Huis raad mee. Zij toveren zelfs de meest vergeelde oude badkamer opknappen tot het weer een stralend wit paradijsje is.

Alles door het gebruik van een magische methode

De methode van Het Chique Huis bestaat uit het aanbrengen, met een zelfontwikkelde methode, van een nieuwe kleurcoating. Hierdoor kunnen zelfs de lelijkste feloranje of gifgroene tegels uit de jaren ’70 veranderd worden in schitterende en eigentijdse witte tegels, die er als nieuw uitzien. En dat alles zonder het sloop – en bouwwerk te hoeven doen, met alle rommel die daar normaal bij komt kijken. Voor een volledige badkamer is over het algemeen nooit meer dan een dag nodig. Dus voor een fractie van de prijs en in een fractie van de tijd van een reguliere renovatie kan Het Chique Huis u van een als nieuw ogende badkamer voorzien.

https://www.hetchiquehuis.nl

Gerelateerde artikelen

Aan je zoektocht naar nieuwe ramen begonnen?

Bouten en moeren of een MIG lasapparaat kopen doet u bij deze groothandel

Ontdek de verschillende golfplaten en polycarbonaat platen van deze specialist