Drie voorbeelden om tegels te gebruiken

Houdt u ervan om in huis te klussen? Dan weet u ongetwijfeld hoeveel profijt u kunt hebben van tegels. Deze bouwmaterialen zijn veelzijdig, sterk en duurzaam en kunnen een saaie muur interessant maken en een standaard badkamer omtoveren tot een luxe ruimte. Daarnaast kunnen ze een leven lang meegaan en zal u deze klus waarschijnlijk niet nogmaals moeten uitvoeren. U vindt een ruim aanbod aan tegels en bouwmaterialen bij Van Noort. Zij bieden tegels die in verschillende situaties kunnen worden toegepast. Hier vindt u drie voorbeelden ter inspiratie.

Tegels in combinatie met vloerverwarming

Als u overweegt om vloerverwarming te laten plaatsen, dan kunt u geen betere bouwmaterialen vinden om dit mee te combineren dan tegels. Wanneer u kiest voor natuursteen, dan zullen deze tegels de warmte van de verwarming nog een tijd blijven uitstralen nadat de vloerverwarming al is uitgeschakeld. Daarnaast is natuursteen een schitterend materiaal dat direct indruk maakt.

Bouwmaterialen voor in de tuin

Misschien was dit niet de eerste optie die u in gedachten had, maar u kunt tegels ook erg goed toepassen in de tuin. Ze zijn namelijk waterbestendig en erg gemakkelijk schoon te maken. Heeft u een oude tafel? Kies dan een tegel met een mooi motief om uw tafel weer nieuw leven in te blazen. Ook kunt u een mooie terracotta tegel gebruiken om uw tuin een mediterraan uiterlijk te geven of een tegel met een oosterse print gebruiken voor achter uw buitendouche of jacuzzi. Het is net alsof u een Turks badhuis betreedt.

Een tegelmuur in de woonkamer

U kunt er ook voor kiezen om een bijzondere tegelmuur in uw woonkamer te plaatsen. U kunt er bijvoorbeeld de schoorsteen mee bekleden of u kunt met een Delfts Blauwe tegel een oud Hollandse sfeer creëren. Tegels zijn ideale bouwmaterialen en bij Van Noort kunnen ze u hier uitgebreid over inlichten. Voor een goede prijs en in korte tijd kunt u uw woning transformeren en omtoveren tot een paradijs. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Van Noort.

Contactlijm geen lijmklus is te moeilijk

Contactlijm, je hebt het vast wel al eens gebruikt. Hoe kan het ook anders, contactlijm komt in veel situaties handig van pas. Omdat contactlijm zo handig is voor het vermaken en lijmen van verschillende dingen is het gewoon een must have in je huis. Hieronder enkele handige toepassingen van contactlijm.

Contactlijm is een sterke lijm die verschillende materialen aan elkaar kan lijmen. Veel mensen weten dat je met contactlijm karton, papier en zelfs porselein aan elkaar kunt kleven, maar weet je ook dat contactlijm handig van pas kan komen bij het in elkaar zetten van meubels? Daarnaast kan de contactlijm ook gebruikt worden om je meubels een extra uitstraling te geven, door het bevestigen van meubelstoffen.

Contactlijm kan zelf gebruikt worden voor het lijmen van voerbekleding. Dat kan rubber, linoleum, tapijt of pvc zijn. Contactlijm met hoge kleefkracht is ideaal voor het bevestigen van allerlei soorten vloerbekleding. Daarnaast kan je er ook afwerkprofielen mee kleven.

En niet alleen als je bezig bent met veranderingen in je huis komt contactlijm goed van pas. Ook bij onverwachtse voorvallen kan het handig zijn om contactlijm in huis te hebben. Stel je eens voor dat je schoen stuk is en je net geen ander paar meer hebt? Dan kan je je schoen makkelijk terug aan elkaar kleven met contactlijm! Hetzelfde geldt voor (hand)tassen.

Is je kleine deugniet zijn speelgoed stuk? Voorkom dan een huilbui en spaar geld uit door gebruik te maken van contactlijm. Met doorzichtige contactlijm lijm je je kind zijn speelgoed weer aan elkaar alsof er niets gebeurd is.

https://www.spuitlijmconcurrent.nl/contactlijm/

Een mooie PU gietvloer kunt u ook zelf aanbrengen

Een PU gietvloer is een prachtige vloer die in elk huis tot zijn recht komt. Er zitten veel voordelen verbonden aan het hebben van een PU gietvloer, oftewel een gietvloer van polyurethaan. Allereerst is natuurlijk het uiterlijk van de vloer belangrijk. Bij een gietvloer bent u niet gebonden aan een bepaalde kleur. Dus wilt u een grijze, een knalgele of paarse vloer? Met een PU gietvloer is het allemaal mogelijk. Daarnaast voelt een PU gietvloer erg zacht en warm aan. Het is bijvoorbeeld ook een veelgebruikte vloer in gymzalen. Maar ook voor kantoren, ziekenhuizen en woningen wordt dit type vloer veel gebruikt.

Bespaar kosten door uw gietvloer zelf te doen

Een gietvloer wordt, zoals de naam al zegt, gegoten. Het zelf aanbrengen van een PU gietvloer zelf is niet moeilijk, als u eenmaal weet hoe dit moet. Zeker als u met behulp van een instructiefilmpje aan de gang gaat, kunt u zelf uw gietvloer aanbrengen. Het is wel belangrijk om hiervoor de juiste materialen te gebruiken. Deze materialen dienen van hoge kwaliteit te zijn. Als uw rol-gietvloerkam bijvoorbeeld halverwege kapot gaat, mislukt uw vloer. Het is namelijk van belang uw materialen bij een goede winkel te kopen. Een winkel waar u terecht kunt voor materialen van hoge kwaliteit, is Decochip.

Ontdek het ruime assortiment bij de specialist

Alle benodigdheden om een PU gietvloer zelf te doen vindt u bij de webshop Decochip. Deze producten komen direct uit de fabriek en worden daardoor tegen scherpe prijzen aangeboden. Ondanks dat het een webshop betreft, is het wel mogelijk om langs te gaan. Bijvoorbeeld om uw bestelling op te halen. Als u een bestelling plaatst, is er namelijk de keuze om deel te nemen aan een gratis workshop. Tijdens de workshop leert u exact hoe u het gekozen product zelf kunt aanbrengen. Dat maakt het wel erg aantrekkelijk om uw gietvloer zelf te doen.

Ontdek waarom kiezen voor een bouwdroger een goed idee is

Misschien heeft u wel eens onderzoek gedaan naar het gebruiken van een bouwdroger. Deze apparaten worden ingezet wanneer er sprake is van vocht in een woning dat snel moet worden verwijderd. U kunt dan denken aan bouwvocht, maar ook aan vocht als resultaat van wateroverlast. Het kan zijn dat u heeft gelezen dat het beter is om uw woning natuurlijk te laten drogen en dit proces niet te overhaasten. Dit is echter een vals voordeel dat al lang niet meer opgaat. Bij ervaren specialisten zoals BSteen kunt u advies krijgen en de juiste droger huren voor uw specifieke vochtprobleem. Zij kunnen u garanderen dat bouwdrogers geen schade zullen aanrichten, maar u juist op twee manieren uitstekend van dienst kunnen zijn. 

Een bouwdroger versnelt de oplevering

Bij nieuwbouwprojecten, renovaties en verbouwingen is bouwvocht een grote vertrager van de opleveringsdatum. Een nieuwbouwwoning kan soms wel 4000 liter vocht bevatten dat eerst moet worden afgevoerd voordat kan overgegaan worden op het stucen, schilderen, behangen en het leggen van vloeren. Uw aannemer zal u exact kunnen vertellen hoe lang deze periode in uw geval bedraagt, maar u kunt rekening houden met 9 maanden tot 1 jaar. Nieuw stucwerk heeft zeker 3 weken droogtijd nodig voordat het kan worden afgewerkt en voor een nieuwe ondervloer kan dit oplopen tot wel twee maanden. Gebruikt u een bouwdroger, dan kunt u deze droogtijd met 30 procent verkorten, wat betekent dat u de opleveringspapieren veel sneller kunt gaan tekenen. 

Bouwdrogers zijn goedkoper

Als u geen bouwdroger gebruikt, dan zal u waarschijnlijk aangeraden worden om uw woning of ruimte goed te ventileren en om deze stapsgewijs te verwarmen tot 20 graden. Als u al meubilair in de woning heeft staan, dan zat u deze het beste minimaal 5 centimeter van de muren af. U zal dan totdat de woning gedroogd is een constante temperatuur van 20 graden moeten handhaven plus de ruimtes regelmatig moeten ventileren. Dit kan veel geld kosten, vooral als de ramen openstaan en de warmte naar buiten wordt afgevoerd. Bouwdrogers zijn dan energiezuiniger en zullen u een flink bedrag besparen. U kunt deze apparaten al huren voor slechts 5 euro per dag.

https://bsteen.be/

Vloerverwarming laten leggen? Werk samen met deze specialist

Wanneer u een nieuwe vloer wilt, kunt u ook direct vloerverwarming laten leggen. Uw nieuwe vloer wordt hierdoor direct verwarmd en u kunt genieten van een prachtige nieuwe en complete vloer. Wanneer u bij Multi Vloeren Brabant voor een nieuwe vloer komt, kunt u bij hen rekenen op een goede samenwerking en een uitstekende service, ook wanneer u vloerverwarming wilt laten leggen.

Een totaalprijs voor het laten leggen van vloerverwarming

Een nieuwe vloerverwarming laten leggen brengt grote voordelen met zich mee. Wanneer u deze namelijk door een professional laat leggen, dan heeft u altijd een goed werkend systeem in uw huis. Daarnaast zijn alle benodigdheden bij de prijs inbegrepen. Wanneer u dus een offerte aanvraagt voor uw nieuwe vloerverwarming, dan heeft u niet alleen het systeem; ook de aanleg en de bevestigingsmaterialen zijn inclusief.

Verschillende mogelijkheden voor een vaste prijs

U heeft verschillende mogelijkheden bij de bevestigingsmethode van uw vloerverwarming. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om deze met noppen te bevestigen, maar ook door frezen of netten. Daarnaast kunt u een keuze maken uit twee verschillende verdelingen. Dit gebeurt door een verdeler of door een pomp. Dit is geheel afhankelijk van uw voorkeur, maar u kunt hier wel advies over krijgen met betrekking tot uw vloer. U weet bij Multi Vloeren Brabant zeker dat de vloer met vloerverwarming perfect past in uw woning.

Meer dan alleen het systeem

Uiteraard zitten ook alle bevestigingsmaterialen inbegrepen bij de totale service. Deze zijn namelijk van belang wanneer u uw vloerverwarming goed wilt laten leggen. De professionals bekijken aan de hand van uw vloer en de ruimte welke materialen hiervoor het meest geschikt zijn. U bent hierbij wel altijd verzekerd van de beste kwaliteit en van een bevestiging waar u geen problemen bij zult ondervinden. U kunt daarom direct genieten van comfortabele warmte onder uw voeten, waarbij u ook profijt heeft voor de rest van de opwarming van uw huis.

https://www.multivloerenbrabant.nl/

Uw badkamer laten opknappen is gemakkelijker dan u denkt

Wilt u de badkamer opknappen? Dat vergt een boel werk en materialen: een nieuwe douchebak – en wand, een nieuw bad, een nieuwe wasbak en alles opnieuw (laten) betegelen. Zoiets wordt al snel een tijdrovende en kostbare zaak. Maar u hoeft niet alles opnieuw aan te schaffen. Wist u ook dat het mogelijk is uw bestaande badkamer meubelen te laten renoveren? Bij Het Chique Huis in Den Haag kunt u voor een fractie van de prijs van een normale verbouwing, uw bestaande badkamer helemaal laten opknappen, zodat deze er echt weer als nieuw uit zal zien. Bij Het Chique Huis beschikken ze over verschillende methoden om uw huidige tegels, bad en douche er weer als nieuw uit te laten zien. En dit alles slechts binnen één dag. Met al 30 jaar ervaring kunnen zij elke badkamer weer laten schitteren.

Heeft u last van schimmels?

Schimmels kunnen, behalve dat ze schadelijk zijn voor de gezondheid, lelijke verkleuringen en vlekken achterlaten op uw badkamermeubelen. Ook hier weet het team van Het Chique Huis raad mee. Zij toveren zelfs de meest vergeelde oude badkamer opknappen tot het weer een stralend wit paradijsje is.

Alles door het gebruik van een magische methode

De methode van Het Chique Huis bestaat uit het aanbrengen, met een zelfontwikkelde methode, van een nieuwe kleurcoating. Hierdoor kunnen zelfs de lelijkste feloranje of gifgroene tegels uit de jaren ’70 veranderd worden in schitterende en eigentijdse witte tegels, die er als nieuw uitzien. En dat alles zonder het sloop – en bouwwerk te hoeven doen, met alle rommel die daar normaal bij komt kijken. Voor een volledige badkamer is over het algemeen nooit meer dan een dag nodig. Dus voor een fractie van de prijs en in een fractie van de tijd van een reguliere renovatie kan Het Chique Huis u van een als nieuw ogende badkamer voorzien.

https://www.hetchiquehuis.nl

Bouten en moeren of een MIG lasapparaat kopen doet u bij deze groothandel

Wilt u bouten en moeren kopen of een MIG lasapparaat kopen? Dankzij Primex B.V. hoeft u niet verder te zoeken. De in 1984 opgerichte technische groothandel biedt een breed assortiment producten aan. In dit assortiment vindt u onder andere handgereedschappen, elektrische gereedschappen, werkkleding en nog veel meer. Primex B.V. levert aan zowel bedrijven als particulieren. Veel producten zijn namelijk ook per stuk te bestellen. Dit zorgt ervoor dat u geen onnodige voorraad overhoudt en niet meer hoeft uit te geven dan nodig is. Ook heeft de groothandel een eigen werkplaats met een uitstekende servicedienst.

De kwaliteit die een technische groothandel biedt

Een technische groothandel zoals Primex B.V. is uiteraard een groothandel die is gespecialiseerd in specifiek technische producten en toebehoren. Dit lijkt vanzelfsprekend, maar juist hier moet u zoeken wanneer u echte kwaliteit zoekt. Wilt u bijvoorbeeld bouten en moeren of een MIG lasapparaat kopen? Dan bent u hier aan het juiste adres. U komt er echter niet alleen voor het kopen van producten. De medewerkers beschikken over een uitgebreide kennis en kunnen u dus, indien nodig, ook voorzien van adviezen en oplossingen. Of u zelf nu wel of geen professional bent. Bouten en moeren en een MIG laserapparaat kopen zijn dus slechts de meest eenvoudige voorbeelden van wat Primex B.V. u biedt.

Bestellingen voor particulieren en bedrijven

Wilt u bouten en moeren of een MIG lasapparaat kopen, dan doet u dit bij Primex B.V. snel en ook nog eens voordelig. Een gunstig gegeven, of u nu een particulier bent of voor uw bedrijf bestelt. Vandaag de dag bestaat er op de markt veel meer concurrentie. Leveranciers dienen daarom vlug en goedkoop te leveren. Primex B.V. weet aan deze eisen te voldoen, zonder daarbij aan kwaliteit of karakter in te boeten. De exacte technische producten kopen die u nodig heeft, doet u met een gerust hart bij deze in Geleen gevestigde technische groothandel.

Laat op tijd uw kozijnen vervangen

Kozijnen hebben niet het eeuwige leven en daarom zijn deze na verloop van tijd aan vervanging toe. Vaak kiest men ervoor om houten kozijnen te vervangen. Wanneer u uw kozijnen wilt vervangen, dan is het goed om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Bij Kozijnenbesteller.nl kunt u terecht voor een ruim assortiment aan diverse kozijnen.

Kozijnen vervangen: isolatie en veiligheid

Kozijnen vervangen kan een verbetering van uw woning betekenen. Met name op het gebied van isolatie. Bovendien kan het de veiligheid van uw woning bevorderen. Bij houten kozijnen is het vaak zo dat u deze moet vervangen omdat de kozijnen door invloeden van buitenaf zijn aangetast. Zelfs met goed onderhoud is het noodzakelijk dat u dit goed in de gaten houdt en op tijd actie onderneemt.

Een kantel kiepraam voor meer isolatie

Wanneer u kozijnen gaat vervangen, heeft u keuze uit verschillende soorten kozijnen, bijvoorbeeld een kozijn voor een kantel kiepraam. Wanneer u gaat voor een kantel kiepraam, bent u ervan verzekerd dat u altijd goed afgewerkte kozijnen hebt waarbij uw raam altijd open kan en frisse lucht in uw huis laat. Daarbij wordt altijd rekening gehouden met de verschillende weersomstandigheden en hoeft u zich geen zorgen te maken over lekkages en tocht.

Verschillende materialen tegen goede prijzen

Een kozijn vervangen hoeft daarbij niet veel geld te kosten. Er zijn namelijk verschillende materialen die relatief goedkoop zijn, terwijl u toch van het beste materiaal geniet. Zo kunt u, wanneer u uw kozijnen laat plaatsen door een professional, jarenlang genieten van uw nieuwe kozijnen en de verschillende mogelijkheden laten niets te wensen over.

Uw huis weer goed geïsoleerd

Zorg dat u op tijd begint met kozijnen vervangen en maak een keuze uit diverse mogelijkheden. U zult merken dat uw huis beter geïsoleerd wordt en daarnaast weer bestand is tegen regen, wind en sneeuw.

Oude Louvre deuren voor een stijlvol interieur

U creëert moeiteloos een warm en doorleefd interieur met oude Louvre deuren. Door het gebruik van oude Louvre deuren haalt u de sfeer van een historisch Frans landhuis binnen en geeft u uw woning een authentieke uitstraling. Deze deuren hebben een rijke geschiedenis en dat is zeker aan het hout zien. Ze worden ingekocht om een tweede leven te krijgen in een geheel ander interieur, waar ze volledig tot hun recht komen en ware blikvangers zijn. Empire B.V. in Best koopt oude Louvre deuren en vele andere antieke bouwmaterialen in tijdens inkoopreizen over de hele wereld. Het bedrijf biedt u een uitgelezen collectie meubels, decoratie-items en bouwmaterialen met een rijke historie.

Diverse soorten Louvre deuren

Oude Louvre deuren zijn er in vele vormen en stijlen. Zo zijn er losse deuren, paneeldeuren, deuren met glas en ijzerwerk en orangeriedeuren. Zoekt u mooie Louvre binnen- of buitendeuren? Empire B.V. heeft vele unieke deuren in het assortiment. In de winkel in Best kunt u alle oude Louvre deuren bekijken. De medewerkers helpen u graag om de deuren te vinden die het beste in uw interieur passen. Antieke deuren geven een nieuwe uitstraling aan uw interieur. Empire B.V. koopt voortdurend antieke meubels en bouwmaterialen in, zodat het assortiment steeds aangevuld wordt met bijzondere items.

Altijd ruime keuze

In de winkel van Empire B.V. heeft u altijd een ruime keuze aan verschillende soorten oude Louvre deuren. Wilt u zich eerst thuis oriënteren? Dan kijkt u op de website, waar u foto’s en meer informatie over de verkrijgbare deuren vindt. Als u zich afvraagt of de Louvre deuren of andere oude bouwmaterialen in de winkel te vinden zijn, kunt u altijd even bellen. En zoekt u iets speciaals? Dan kunt u dat aangeven, zodat de medewerkers tijdens de inkoopreizen hun ogen extra goed openhouden. Ook voor decoratie, verlichting en spiegels kunt u bij Empire B.V. terecht. U vindt er alles om uw huis een rijke, doorleefde sfeer te geven.

https://www.empire-bv.nl/

Gebruik golfplaten en polycarbonaat platen als bouwmateriaal

Golfplaten of polycarbonaat platen zijn een zeer geschikt materiaal om te gebruiken in de bouw. Deze vindt u eenvoudig bij een specialist als Huisman Gemert. Dit bouwbedrijf is gevestigd in Gemert in Noord-Brabant. Met veel ervaring in het bouwen van complete hallen, schuren, maneges en loodsen wordt altijd het mooiste resultaat behaald. U wordt volledig ontzorgt wanneer u deze specialist inschakelt. Zelfs de benodigde berekeningen, vergunningen en tekeningen worden door hen geregeld. Of het nu om nieuwbouw of een renovatie gaat, Huisman Gemert zorgt dat uw daken en gevels er piekfijn uit zien. Het gehele proces komt in de handen van dit bedrijf te liggen. Zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Van inventarisatie tot sanering en van demontage tot het leveren en monteren van nieuwe materialen. Wilt u liever zelf u renovatie uitvoeren? Bestel dan eenvoudig de benodigde platen in de webshop, telefonisch of aan de balie bij deze specialist.

Diverse soorten golfplaten leverbaar

Naar welk soort golfplaat u ook op zoek bent, Huisman Gemert kan alle golfplaten en polycarbonaat platen leveren die u zoekt. Wilt u platen van vezelcement, metaal of geïsoleerde platen, deze expert heeft alles in huis. Golfplaten zijn een zeer geschikt bouwmateriaal voor diverse gebouwen. Ze worden gebruikt voor daken van schuren, loodsen, hallen, bergingen en stallen. Ook worden ze met regelmaat gebruikt op woningen en bedrijfspanden. Golfplaten vormen een stevig materiaal. Deze platen zijn in veel verschillende kleuren beschikbaar zoals zwart, antraciet, bruin, grijs en wit. Kies voor golfplaten die perfect passen bij de stijl van uw gebouw.

Polycarbonaat platen zorgen voor een natuurlijke lichtinval

Een dak dat volledig gemaakt is van golfplaten laat geen natuurlijk licht door. Hiervoor kunt u dus het beste polycarbonaat platen gebruiken. Deze platen zijn transparant, duurzaam en stevig. Ook kunnen ze hoge temperaturen verdragen, waardoor ze bestand zijn tegen fel zonlicht. Deze platen zijn aan één zijde voorzien van een uv-bestendige laag, waardoor ze niet verweren wanneer ze worden blootgesteld aan zonnestralen. Bekijk de mogelijkheden op de website van deze expert.