Is yoga jouw ‘way of life’? Of wil je juist graag eens kennis maken met yoga? Waarom zou je dan niet kiezen voor een heerlijke yoga vakantie waarbij je kan genieten van veel zen, zon, zee en de wind in de zeilen? Van heerlijk eten en dan ook nog eens yogales! Als dat niet als een droom in je oren klinkt… En ik heb die droom gevonden!

Yogareizen Turkije en Griekenland

Altijd al gedroomd van een zeilvakantie in Turkije of Griekenland? Doe het nu dus beide, in 1 vakantie. Voor zo’n 70 % zal deze yogavakantie in Griekse wateren plaats vinden. De overige tijd is Turkije aan de beurt. De prachtige turquoise Middellandse Zee geeft een decor om stil van te worden. Als dan ook nog de motor verstomd en alleen de wind in de zeilen te horen is, dan ben je verkocht… Een prachtige verstilling om je heen, met de verstilling door yoga in jezelf. Een mooiere combinatie is er eigenlijk niet te bedenken. Met een beetje geluk wordt dit mystieke geheel nog verder opgeschroefd door de aanblik van dolfijnen en schildpadden.

Twee keer per dag yogales

Maar liefst twee keer per dag een uur les en dat iedere keer op een andere plek. Tijdens deze Yoga reizen zeil je elke dag door Griekse en Turkse wateren en leg je aan bij de meest uitéénlopende plekken. In de ochtend wordt er een yogales met meer flow aangeboden, terwijl de middagles juist meer ontspannen is. Concentratie of meditatie: ze bereiken het door oefeningen met beweging.

Speels en uitdagend!

Heerlijk fit en ontspannen weer thuiskomen? Er zijn vakanties waar dat echt niet bij gaat lukken, maar deze yogareizen staan juist voor gezond zijn, fit worden/blijven en vooral dicht bij jezelf komen. Door de combinatie van oefeningen en de heerlijke omgeving, kan je dit soort yoga vakanties zeker speels en uitdagend noemen. Tel daar de talloze extra activiteiten bij op en je hebt een droomvakantie!

Veel afwisseling

Een gezellig dorpje, lekker winkelen in een kustplaatsje, een kopje koffie op een terrasje, zwemmen in de baai, of wat dacht je van kanoën, suppen en snorkelen? Het klinkt als vakantie! En dat is het immers ook. Doordat ze iedere keer naar nieuwe plekken zeilen, is de afwisseling groot en kan je van veel verschillende activiteiten genieten. Aan boord heb je uiteraard ook tijd voor jezelf. Lees een goed boek, aanbid de zon of klets gezellig wat met je reisgenoten. Het kan allemaal!

Culinaire Yoga Reis

En dan hebben we het nog niet eens gehad over het eten! Aan boord zijn ervaren koks, die zorgen voor een heerlijk ontbijt, maar ook een zalige lunch. Deze wordt geserveerd, indien mogelijk door de weersomstandigheden, lekker gedurende het zeilen. De combinatie van de Turkse keuken en andere wereldse gerechten maakt het eten tot verrassend, heerlijk culinair genieten. Maar liefst drie keer per dag zorgen de professionele koks ervoor dat je niets tekort komt. En de twee avonden in de week dat de koks zelf van de rust mogen genieten, geniet jij gewoon met je reisgezelschap van het eten in een gezellig restaurant! Dit zijn de enige twee keren dat je dus voor je eigen eten moet zorgen, de overige keren zitten allemaal bij de reis inbegrepen!

Voor iedereen!

Enthousiast geworden? Maar ben je bang dat je niet mee kan omdat je geen zeil- of yogaervaring hebt? Niets is minder waar! Voor iedereen is deze zeilvakantie toegankelijk. Ervaring, op welk gebied dan ook, is niet nodig. Deze yoga retreat, op een 20 meter lang houten zeiljacht, is toch een droomvakantie?! Ook voor jou! Ik zie het wel zitten, in ieder geval ;-).

 

Yoga Reizen is een onderdeel van ZonnigeVakanties en aangesloten bij Stichting GGTO Garantiefonds.

Op hun vermelding op Zoover zie je veel mooie foto’s en reacties van mensen die al zo’n ontspannende reis gemaakt hebben.

 

https://yogareizen.nl/

Door