Conference Zuidas Amsterdam

De Zuidas is door de jaren heen uitgegroeid tot een plek waar mensen samenkomen om te wonen, werken en/of te studeren. De levendige wijk kent veel horecagelegenheden, culturele bezienswaardigheden en sportvoorzieningen. De Zuidas staat ook wel bekend als het zakendistrict van Amsterdam. Nederlandse en internationale bedrijven in diverse sectoren hebben de Zuidas ontdekt als ideale vestigingsplaats. Dit komt mede door de goede bereikbaarheid voor zowel reizigers die met openbaar vervoer of met de auto. Daarnaast kunnen internationale collega’s of klanten gemakkelijk de Zuidas bereiken vanaf Schiphol.

Geschikte zaal of ruimte

Vergaderen in het zakendistrict is een veelvoorkomende gelegenheid. Toonaangevende bedrijven plannen regelmatig vergaderingen, trainingen of brainstormsessies in om met collega’s te sparren. Veelal gebeurt dit nog in het kantoor. Toch kiezen steeds meer bedrijven ervoor om buiten de kantoormuren te vergaderen. In een andere omgeving vergaderen, kan soms leiden tot nieuwe inzichten van vraagstukken die al wat langer liggen of waar nog geen besluiten over genomen zijn.

Door het grootschalige aanbod van vergaderzalen in Amsterdam, is het soms zoeken naar een speld in een hooiberg. Naast de reguliere vergaderlocaties, zijn er ook hotels waar u een vergadering kunt organiseren. Wilt u eens een andere locatie uitproberen en zoekt u een conference hotel in Amsterdam? Dan is Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel de plek om elkaar te ontmoeten en te inspireren.

Faciliteiten

Afhankelijk van de grootte van uw bijeenkomst, zijn er verschillende zalen waaruit u kunt kiezen met een uitgebreid assortiment aan faciliteiten. Tijdens de pauze kunt u even tot rust komen in de luxe break-out ruimtes. Kies voor een lunch, diner of een arrangement om uw bijeenkomst met de genodigden nog aangenamer te maken. Voor internationale collega’s is het daarbij ideaal om te kunnen overnachten in het hotel bij de Zuidas.

Bij Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel staat het salesteam voor u klaar om u te helpen en te ondersteunen. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Meer informatie kunt u vinden op site. Ook kunt u contact opnemen met de afdeling Meetings en Events op het nummer 020 80 01 100 .

https://www.vandervalkamsterdam.com

Zon, zee, zeilen en….yoga!

Is yoga jouw ‘way of life’? Of wil je juist graag eens kennis maken met yoga? Waarom zou je dan niet kiezen voor een heerlijke yoga vakantie waarbij je kan genieten van veel zen, zon, zee en de wind in de zeilen? Van heerlijk eten en dan ook nog eens yogales! Als dat niet als een droom in je oren klinkt… En ik heb die droom gevonden!

Yogareizen Turkije en Griekenland

Altijd al gedroomd van een zeilvakantie in Turkije of Griekenland? Doe het nu dus beide, in 1 vakantie. Voor zo’n 70 % zal deze yogavakantie in Griekse wateren plaats vinden. De overige tijd is Turkije aan de beurt. De prachtige turquoise Middellandse Zee geeft een decor om stil van te worden. Als dan ook nog de motor verstomd en alleen de wind in de zeilen te horen is, dan ben je verkocht… Een prachtige verstilling om je heen, met de verstilling door yoga in jezelf. Een mooiere combinatie is er eigenlijk niet te bedenken. Met een beetje geluk wordt dit mystieke geheel nog verder opgeschroefd door de aanblik van dolfijnen en schildpadden.

Twee keer per dag yogales

Maar liefst twee keer per dag een uur les en dat iedere keer op een andere plek. Tijdens deze Yoga reizen zeil je elke dag door Griekse en Turkse wateren en leg je aan bij de meest uitéénlopende plekken. In de ochtend wordt er een yogales met meer flow aangeboden, terwijl de middagles juist meer ontspannen is. Concentratie of meditatie: ze bereiken het door oefeningen met beweging.

Speels en uitdagend!

Heerlijk fit en ontspannen weer thuiskomen? Er zijn vakanties waar dat echt niet bij gaat lukken, maar deze yogareizen staan juist voor gezond zijn, fit worden/blijven en vooral dicht bij jezelf komen. Door de combinatie van oefeningen en de heerlijke omgeving, kan je dit soort yoga vakanties zeker speels en uitdagend noemen. Tel daar de talloze extra activiteiten bij op en je hebt een droomvakantie!

Veel afwisseling

Een gezellig dorpje, lekker winkelen in een kustplaatsje, een kopje koffie op een terrasje, zwemmen in de baai, of wat dacht je van kanoën, suppen en snorkelen? Het klinkt als vakantie! En dat is het immers ook. Doordat ze iedere keer naar nieuwe plekken zeilen, is de afwisseling groot en kan je van veel verschillende activiteiten genieten. Aan boord heb je uiteraard ook tijd voor jezelf. Lees een goed boek, aanbid de zon of klets gezellig wat met je reisgenoten. Het kan allemaal!

Culinaire Yoga Reis

En dan hebben we het nog niet eens gehad over het eten! Aan boord zijn ervaren koks, die zorgen voor een heerlijk ontbijt, maar ook een zalige lunch. Deze wordt geserveerd, indien mogelijk door de weersomstandigheden, lekker gedurende het zeilen. De combinatie van de Turkse keuken en andere wereldse gerechten maakt het eten tot verrassend, heerlijk culinair genieten. Maar liefst drie keer per dag zorgen de professionele koks ervoor dat je niets tekort komt. En de twee avonden in de week dat de koks zelf van de rust mogen genieten, geniet jij gewoon met je reisgezelschap van het eten in een gezellig restaurant! Dit zijn de enige twee keren dat je dus voor je eigen eten moet zorgen, de overige keren zitten allemaal bij de reis inbegrepen!

Voor iedereen!

Enthousiast geworden? Maar ben je bang dat je niet mee kan omdat je geen zeil- of yogaervaring hebt? Niets is minder waar! Voor iedereen is deze zeilvakantie toegankelijk. Ervaring, op welk gebied dan ook, is niet nodig. Deze yoga retreat, op een 20 meter lang houten zeiljacht, is toch een droomvakantie?! Ook voor jou! Ik zie het wel zitten, in ieder geval ;-).

 

Yoga Reizen is een onderdeel van ZonnigeVakanties en aangesloten bij Stichting GGTO Garantiefonds.

Op hun vermelding op Zoover zie je veel mooie foto’s en reacties van mensen die al zo’n ontspannende reis gemaakt hebben.

 

https://yogareizen.nl/

Auto huren op curacao geeft mogelijkheden

Het prachtige eiland Curaçao biedt meer dan alleen prachtige stranden met een heldere azuurblauwe zee. Dit eiland is 444m2 groot, pakweg 3 x Tessel. Op Curaçao valt er voor iedereen genoeg leuks te beleven. Kies voor een ontspannen vakantie of avontuurlijke reis.

Een auto huren op Curacao geeft de mogelijkheid het hele eiland te verkennen. Op vakantie in Curaçao met de auto is ontzettend leuk voor iedereen. Bezoek Willemstad, de grotten van Hato of de bijzondere St. Willibrodus kerk. Parelwitte stranden zijn er overal te vinden. De mooiste baaien zijn er te vinden bij Piscadera en Westpunt. Geniet van een ontspannen vakantie in combinatie met avontuur of het bezoeken van culturele hoogstandjes. Voor duiken is Curaçao één van de meest geschikte locaties ter wereld. Op dit eiland zal men zich geen moment hoeven te vervelen. 

Kom helemaal tot rust in Curaçao! Bezoek de bekendste stranden Port Marie, Casa Bau, Jan Thiel of Mambo. Ontspannen aan het strand zitten is leuk maar er valt veel meer te doen. Bezoek steden om uitgebreid te eten of te winkelen. In de nacht gaat het bruisende nachtleven tot in de late uurtjes door. Geniet van de leukste en gezelligste plaatsen om op stap te gaan. Een vakantie met een auto is erg gemakkelijk. Een auto huren kan al erg voordelig in Curaçao. De bekendste plaats van Curaçao is het kleurrijke Willemstad. De bekendste stadswijken zijn Ostrobanda en Punda. Deze wijken zijn aan elkaar verbonden door de Pontjesbrug. Punda is een autovrij deel waar erg goed kan worden gewinkeld. Geniet van de meest authentieke en bijzondere locaties. Otrabanda is een prachtig deel van Willemstad dat heel anders is als Punda. Hier zijn veel meer kleine straatjes en steegjes te vinden. Bezoek hier het plein Plaza Brion, Fort Fifford of Kura Hulanda Museum.