Samenvatting Modafinil

SAMENVATTING: Modafinil is een synthetische verbinding die wordt gebruikt als waakzaamheidsmiddel. Het is oorspronkelijk ontwikkeld voor narcolepsiepatiënten, maar wordt nu gebruikt door mensen zoals Dave Asprey, Tim Ferriss en duizenden anderen voor concentratie en focus. 

HANDIG VOOR: Verbeterde focus en aandacht, vermindering van mentale vermoeidheid, leervermogen, Adderall-alternatief, stemmingsverbeteraar.

DOSERING: 100 – 200 mg Modafinil per dag

Samenvatting

Technisch gezien wordt modafinil beschouwd als een “waakzaamheidsmiddel” in plaats van een stimulans, maar velen in de noötropische gemeenschap gebruiken het als een krachtig hulpmiddel voor betere concentratie en focus. Het wordt beschouwd als een van de bekendere en zwaar geconsumeerde nootropics, die zich heeft verspreid in ondernemerskringen in Silicon Valley, Wall Street-handelaars en een verscheidenheid aan andere machtige individuen.

Modafinil is oorspronkelijk ontwikkeld als een behandeling voor narcolepsie en heeft een positief effect op cognitie en cognitieve vaardigheden, terwijl het ook de concentratie en focus verbetert. Wetenschappers veronderstellen dat modafinil effectief is omdat het de adrenaline- en dopamine-neurotransmissie voldoende verhoogt voor deze cognitieve voordelen, maar niet genoeg om euforie en verslaving te creëren.

Gerelateerde onderwerpen

  • Modafinil Online: Is het veilig en gemakkelijk?
  • Modafinil versus Adderall: Wat is beter?
  • Koop veilige Modafinil
  • Welke Modafinil aankoop is het beste?
  • Hoe koop ik Modafinil op een veilige manier
  • Modafinil bijwerkingen die iedereen kan voorkomen
  • Modafinil tolerantie – 3 unieke manieren om het probleem te minimaliseren

Door gesprekken tussen de beroemde biohacker Dave Asprey en auteur Tim Ferriss, is modafinil in populariteit gegroeid als een slim medicijn. Naast openbare consumptie, wordt het ook gebruikt door het leger als een alternatief voor Adderall en waakzaamheidsmiddel voor soldaten met slaaptekort.

Hoewel sommige mensen “non-responders” zijn van modafinil, merken de meeste mensen een gevoel van focus en cognitieve verbetering dat een hogere mentale prestatie bevordert.

Ook bekend als

Provigil, Waklert, Modalert, Modapro, Alertex 

Modafinil in de populaire cultuur

Veel noötropica zijn de laatste jaren in populariteit gestegen, maar niet zoveel als modafinil. Een groot deel van deze groei is te danken aan de ervaringen van Tim Ferriss en Dave Asprey die beiden hebben gezegd het medicijn te gebruiken.

In veel landen over de hele wereld is modafinil een zonder recept verkrijgbaar geneesmiddel (zoals in Colombia).

Een van de favoriete toepassingen van modafinil is aandacht, alertheid en concentratie verbeteren. Hoewel al deze in hun mechanismen vergelijkbaar zijn als “waakzaamheid”, verschillen ze enigszins van een wetenschappelijk perspectief. Uit de hoeveelheid onderzoeksliteratuur blijkt dat modafinil een positief effect heeft op al deze factoren.

http://modafinil-kopen.nl/product/modafinil-modalert-200-mg/