Free Discovery
Image default
Onderwijs

Wat kinderen met leerproblemen nodig hebben

Kinderen met leerproblemen kunnen het moeilijk hebben op school. Door problemen zoals dyslexie of dyscalculie kunnen bepaalde vakken lastig zijn en kunnen de kinderen achter gaan lopen. Omdat scholen geen persoonlijke steun bieden, is het voor deze kinderen moeilijk om bij te blijven. Heeft uw kind deze problemen en wilt u hem of haar graag helpen, dan kunt u bij Trivers terecht. In gespecialiseerde zorgcentra bieden de medewerkers van Trivers uw kind hulp bij zijn of haar leerproblemen. Zo zorgt u ervoor dat uw kind het op school niet te moeilijk heeft.

De zorg die aangeboden wordt

Bij Trivers is er een breed zorgaanbod voor kinderen met leerproblemen. Naast hulp bij leerproblemen is er ook hulp bij sociaal-emotionele problemen en gedragsstoornissen mogelijk. Heeft uw kind last van een combinatie van problemen, dan is hij of zij hier ook zeker welkom. De specialisten van Trivers hebben veel ervaring met verschillende problemen. Zorgvuldigheid en vertrouwen staan voor Trivers centraal. Daarnaast is een persoonlijke aanpak belangrijk, zodat de zorg die uw kind ontvangt goed bij hem of haar aansluit. Met persoonlijke steun zorgen de specialisten van Trivers ervoor dat uw kind de lessen op school goed kan blijven volgen.

Waar begint u?

Heeft u interesse in deze zorg voor kinderen met leerproblemen, dan kunt u contact opnemen met Trivers. Het traject begint met een oriënterend gesprek waarin u vragen kunt stellen en informatie ontvangt. Hierna komen de intake, diagnostiek en het opstellen van de behandeling. Welke behandeling geschikt is, hangt af van wat uw kind nodig heeft voor zijn of haar ontwikkeling. Dit is ook waarom de specialisten eerst de diagnostiek doen, zodat ze weten welke behandeling goed bij uw kind past. De specialisten van Trivers houden contact met u om te bespreken hoe alles gaat. Ze kunnen u ook tips geven voor hoe u uw kind zelf ook kunt steunen.   

https://trivers.nl/

Gerelateerde artikelen

De projectadministratie opleiding als springplank voor je carrière

Alle leermiddelen voor groep 5 die je nodig hebt voor in de klas