Wat kinderen met leerproblemen nodig hebben

Kinderen met leerproblemen kunnen het moeilijk hebben op school. Door problemen zoals dyslexie of dyscalculie kunnen bepaalde vakken lastig zijn en kunnen de kinderen achter gaan lopen. Omdat scholen geen persoonlijke steun bieden, is het voor deze kinderen moeilijk om bij te blijven. Heeft uw kind deze problemen en wilt u hem of haar graag helpen, dan kunt u bij Trivers terecht. In gespecialiseerde zorgcentra bieden de medewerkers van Trivers uw kind hulp bij zijn of haar leerproblemen. Zo zorgt u ervoor dat uw kind het op school niet te moeilijk heeft.

De zorg die aangeboden wordt

Bij Trivers is er een breed zorgaanbod voor kinderen met leerproblemen. Naast hulp bij leerproblemen is er ook hulp bij sociaal-emotionele problemen en gedragsstoornissen mogelijk. Heeft uw kind last van een combinatie van problemen, dan is hij of zij hier ook zeker welkom. De specialisten van Trivers hebben veel ervaring met verschillende problemen. Zorgvuldigheid en vertrouwen staan voor Trivers centraal. Daarnaast is een persoonlijke aanpak belangrijk, zodat de zorg die uw kind ontvangt goed bij hem of haar aansluit. Met persoonlijke steun zorgen de specialisten van Trivers ervoor dat uw kind de lessen op school goed kan blijven volgen.

Waar begint u?

Heeft u interesse in deze zorg voor kinderen met leerproblemen, dan kunt u contact opnemen met Trivers. Het traject begint met een oriënterend gesprek waarin u vragen kunt stellen en informatie ontvangt. Hierna komen de intake, diagnostiek en het opstellen van de behandeling. Welke behandeling geschikt is, hangt af van wat uw kind nodig heeft voor zijn of haar ontwikkeling. Dit is ook waarom de specialisten eerst de diagnostiek doen, zodat ze weten welke behandeling goed bij uw kind past. De specialisten van Trivers houden contact met u om te bespreken hoe alles gaat. Ze kunnen u ook tips geven voor hoe u uw kind zelf ook kunt steunen.   

https://trivers.nl/

De projectadministratie opleiding als springplank voor je carrière

Iemand die de projectadministratie opleiding heeft gevolgd is opgeleid tot administratief medewerker die op projecten in zeer verschillende velden kan werken. Het beheren van projecten genereert een overvloed aan informatie en het uiteindelijke succes van het project hangt af van over hoe goed deze informatie wordt beheerd. Voor succes hebben projecten niet alleen een bekwame en capabele projectmanager nodig, ze vereisen ook tools, methoden en, belangrijker nog, iemand met administratieve vaardigheden en training, dat wil zeggen een goede administrateur.

Een breed scala aan afwisselende taken

De werknemer projectadministratie ondersteunt de managers van het project. Zijn functie bestaat uit het informeren van het management, het monitoren van het budget, naar alle betrokken partijen communiceren, bijeenkomsten organiseren en meer. Het is gevarieerd werk in een wisselende omgeving.

Wat je nog meer leert je op een projectadministratie opleiding

Een effectieve projectbeheerder bevrijdt de projectmanager van veel administratieve verplichtingen zodat deze zich kan richten op andere taken. Op de opleiding projectadministratie leer je onder andere over projectmanagement, de rol van het projectbureau en hoe je werkdocumenten voor projecten maakt.

Op wat voor projecten kom je te werken?

Met project wordt in dit geval een werkzaamheid bedoelt met een vaststaand begin en eindpunt. Je kunt dan denken aan een muziekfestival van een paar dagen, de aanleg van een nieuwbouwwijk of het klaarmaken voor opening van een nieuwe winkelketen. Zolang maar duidelijk is dat het project op een bepaald moment is afgelopen, waarna je aan een nieuw project kunt gaan werken.

Het nut van een goede opleiding

De afwisseling in je dagelijkse werkzaamheden en het feit dat je projecten steeds anders zijn, maken dat deze baan zeer gevarieerd is. Niet iedereen vindt dit prettig, maar zelfs als je van afwisseling houdt, moet je wel je hoofd er bij houden. Een gespecialiseerde opleiding projectmanagement is daarom geen luxe.