Free Discovery
Image default
Muziek

Een percussie workshop Amsterdam volgen

Wil je binnenkort eens muzikale workshop volgen? Denk dan eens aan het volgen van een percussie workshop in Amsterdam. Hierbij leer je het bespelen van diverse percussie-instrumenten.

Waarom een percussie workshop in Amsterdam?

Een nieuw instrument leren hoeft niet per se te betekenen dat je uren kwijt bent aan oefenen en spelen. Een percussie workshop in Amsterdam is de perfecte manier zijn om op een laagdrempelige manier met muziek bezig te zijn. Je bent dan slechts één middag kwijt en maakt kennis met een nieuw muziekinstrument. Hiervoor zijn de percussie-instrumenten zeer geschikt: ze zijn door iedereen te bespelen en zijn perfect voor het ontwikkelen van ritmegevoel. Helemaal bijzonder is de daf. Dit traditionele Perzische instrument biedt uitdaging aan jong en oud en is geschikt voor iedereen – of je nou wel of geen instrument speelt. Onder leiding van enthousiaste workshop leraar kan iedereen in één middag kennismaken met de daf en een leuke percussie workshop in Amsterdam volgen.

Voor wie is de percussie workshop Amsterdam?

Een percussie workshop Amsterdam is geschikt voor iedereen. Of je nu al op een ander instrument speelt of juist helemaal geen kennis hebt van muziek, met de percussie workshop in Amsterdam leer je altijd iets bij. Ook als je al een andere percussie-instrument speelt kan deze workshop je veel inspiratie en nieuwe inzichten bieden. Voor mensen zonder ervaring is de workshop eveneens zeer geschikt. Omdat je voor een percussie-instrument geen noten hoeft te kunnen lezen, is de workshop bijzonder laagdrempelig en toegankelijk. Ook kinderen zijn welkom. Je kunt je voor deze workshop, en voor de workshop voor volwassenen, op de website aanmelden. Je kan terecht met groepen vanaf 5 personen een percussie workshop Amsterdam duurt ongeveer 2,5 uur. Kijk voor meer informatie en het maken van een reservatie op de website.