Landelijke keuken met hout of moderne keuken met marmer?

Bent u net verhuisd naar een nieuwe woning? Of ontvangt u binnenkort de sleutel van uw nieuwbouwwoning? Bent u daarom op zoek naar een mooie nieuwe keuken die past bij uw stijl en wensen? Bekijk dan zeker eens het aanbod van Tinello. Deze keukenspecialist maakt keukens in verschillende stijlen. Wilt u een landelijke keuken? Dan kiest u voor een prachtige keuken met hout. Of ga voor modern met een keuken met marmer, staal of beton. Hier vindt u gegarandeerd een keuken van hout die perfect past bij uw wensen.

Kwaliteit gegarandeerd bij de keukenspecialist

Als u een nieuwe moderne of landelijke keuken laat plaatsen in uw woning, wilt u wel zeker zijn van goede kwaliteit die lang meegaat. Tinello garandeert u deze kwaliteit door elk element van de keuken in eigen beheer te maken. Elke keuken, landelijk, modern of vintage, wordt ontworpen in het atelier van deze specialist. Vervolgens worden de ontwerpen met de hand gerealiseerd door de juiste vakmensen, net als al het schilderwerk. Door alles in eigen beheer te houden, ontvangt u altijd een uitstekende service en kunt u rekenen op creatieve vrijheid. Geen enkel ontwerp voor een keuken is te moeilijk voor deze keukenspecialisten. U profiteert daarbij ook van de meer dan 25 jaar ervaring die het bedrijf heeft. Zo staan ze u met raad en daad bij om een keuken te maken, net zoals u voor ogen heeft.

Bespreek uw wensen met uw persoonlijk adviseur

Benieuwd hoe uw landelijke keuken met hout er zal uitzien? Maak dan snel een afspraak bij Tinello in Kaatsheuvel of Hilversum. Tijdens deze afspraak, en het hele verdere traject, rekent u op uw persoonlijke adviseur. Deze begeleidt u door het hele proces van begin tot eind. Samen bespreken zij uw wensen voor een keuken, het hart van uw woning. Zo zetten ze uw ideeën om in een tastbaar ontwerp dat de landelijke sfeer uitstraalt die u voor ogen heeft voor uw keuken met hout. Doe alvast wat inspiratie op voor uw nieuwe keuken op de website van Tinello.