Free Discovery
Image default
Industrie

Steeds schone lucht met een natwasser van Mesys

Wat is een natwasser?

Om de luchtverontreiniging op een efficiënte manier te beheersen of om gassen of andere vervuilde deeltjes uit industriële uitlaatstromen te verwijderen, heb je een natwasser nodig. Met een natwasser bevochtig je namelijk de verontreinigde lucht, zodat de stofdeeltjes of gassen zich aan de druppeltjes hechten. Vervolgens wordt het water met stof door een centrifugale kracht van de schone lucht gescheiden. De schone lucht wordt netjes afgevoerd, terwijl de stofdeeltjes in een filter bewaard worden. Een natwasser is een erg doeltreffend apparaat dat voor bijna alle soorten verontreinigde lucht ingezet kan worden.

Waar kan je een natwasser kopen

Een natwasser koop je best bij een gespecialiseerd bedrijf, zoals Mesys. Mesys Industrial Air Systems BV is namelijk een bekende filtertechniek- en ontstoffingsspecialist. Hun natwassers zijn van de beste kwaliteit en zorgen voor een uitzonderlijk resultaat. Dankzij het ingenieuze centrifugale systeem vangen de toestellen bijna al het stof op, waardoor de concentratie aan schadelijke stoffen ver beneden de emissienorm ligt. Verder is het volume aan vervuild materiaal veel minder dan bij een standaard droogfiltersysteem en is het risico op stofexplosie aanzienlijk lager. Bovendien zijn de natwassers van Mesys onderhoudsvrij. Je moet geen filters vervangen en de apparaten beschikken ook niet over complexe stuurinstallaties die gereinigd moeten worden.

Een erg ruime assortiment aan hoogwaardige producten

Bij Mesys staat schone lucht centraal. Ze hebben zich daarom gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en installeren van complete afzuigsystemen. Op deze manier wordt de verontreinigde lucht gereinigd en geniet je steeds van een optimale luchtkwaliteit. In hun aanbod vind je naast natwassers nog tal van producten terug, gaande van dampafzuigingsystemen tot ontgeuringsinstallaties en stofafzuigers. Bovendien neemt Mesys ook het onderhoud van de verschillende toestellen voor hun rekening, zodat je elk product lange tijd kan gebruiken.

Toekomstbestendige, kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten

Mesys ontwikkelt enkel toekomstbestendige en duurzame producten. Ze gebruiken uitsluitend kwalitatief hoogstaande componenten en ze creëren enkel onderhoudsvriendelijke artikelen. Op deze manier ontstaan er oplossingen die jarenlang renderen en waar je zo goed als geen problemen mee ondervindt. Bovendien wordt er enorm veel aandacht aan duurzaamheid besteed. Met hun producten blijft elk bedrijf steeds binnen de geldende emissienorm. Dankzij hun jarenlange ervaringen weet Mesys ontzettend goed aan welke uitdagingen en problemen bedrijven blootgesteld worden en ze doen er dan ook alles aan om oplossingen te creëren die aan alle vooropgestelde richtlijnen voldoen.

https://www.mesys.nl/