Free Discovery
Image default
Huishoudelijk

Geniet tijdens deze koude dagen van koffie met een Krups Dolce Gusto

Brr! Het is koud! De koude herfstdagen komen er nu toch wel echt aan. Heerlijk binnen zitten met een goede kop koffie, dat wil jij toch ook? Natuurlijk zet je dan koffie met een Krups koffiemachine. Kies bijvoorbeeld voor de Genio: een compact, intelligent koffiezetapparaat dat ontworpen is om jouw leven eenvoudiger te maken. Of kies voor een Mini Me: een kleine slimme Krups koffiemachine die in elke keuken past. of je nu voor deze machines kies of voor de welkbekende Krups Dolce Gusto, in alle gevallen ben je verzekerd van een overheerlijke kop koffie. Dicht is het een sculptuur. Open is het een fantastische machine voor koffie, thee en koude dranken. Wat wil je nog meer?

Geniet van verschillende soorten koffie met een Krups koffiemachine

Koffie wordt over de hele wereld klaargemaakt, op ontelbare verschillende manieren. Met de koffiemachines van Krups kun je jouw koffie eindelijk precies zo drinken als je wilt. Wellicht gaat je voorkeur uit naar een Krups Dolce Gusto. Of een andere Krups volautomatische koffiemachine trekt jouw aandacht. Verfijnde recepten naar keuze, een palet van persoonlijk afgestemde smaken, functies en innovaties die het je makkelijk maken… en een smaak die altijd optimaal is. Hier ben je altijd van verzekerd. Geweldige koffie? Het zit hem in de details. De koffiezetapparaten leveren een hoge precisie en een volle, evenwichtige, echte koffiesmaak bij jou thuis. Ook als je maar één kopje maakt, is het resultaat altijd van uitstekende kwaliteit.

Een Krups Dolce Gusto met een prachtige vormgeving

Er is nu een Krups koffiemachine die niet alleen fantastische koffie maakt, maar er ook fantastisch uitziet: de Nescafé Dolce Gusto Movenza automatische koffiecupmachine. Je maakt 20 heerlijke koffiecreaties, plus warme chocolade, thee en koude dranken. Of gaat je voorkeur uit naar een andere Krups koffiemachine? Bekijk deze modellen en meer in de webshop van Krups. Heb je aan de hand van een van deze machines vragen? Neem gerust contact op en ontvang een advies op maat.

Gerelateerde artikelen

Een inductie kookplaat in uw nieuwe keuken

Met een camera inspectie uw lekkage in kaart gebracht

Kies uit een uitgebreid assortiment Solidus schoenen