Een inductie kookplaat in uw nieuwe keuken

Gaat u de keuken binnenkort verbouwen? Of koopt u een compleet nieuwe keuken? Overweeg dan het gebruik van een inductie kookplaat. Als u overstapt op een dergelijk systeem dan dient u wel met een aantal dingen rekening te houden. Ze zijn namelijk wel wat duurder dan de traditionele gasfornuizen. Daarnaast heb je ‘speciale’ pannen nodig die geschikt zijn voor inductie. De bodem moet namelijk magnetiseerbaar zijn. Hier staan wel een hoop voordelen tegenover.

Wat zijn de voordelen van inductie?

Een inductie kookplaat biedt veel voordelen. Zo gebruikt het energie zeer efficiënt en warmt het hitteveld snel op en koelt ook weer snel af. Het hitteveld past zich aan aan de pan. Het wordt dus niet te groot of te klein. De kookplaat zelf is eenvoudig te reinigen. Daarnaast is een inductie kookplaat erg veilig. Dit is zeer handig als u kleine kinderen heeft rondlopen. Dat komt omdat de plaat zelf niet heet wordt. Bent u niet bezig met een verbouwing van de keuken, maar bent u wel toe aan nieuwe apparatuur? In de keuken of elders in de woning?

Waar moet ik op letten als ik een wasmachine ga kopen?

Wilt u niet alleen een inductie kookplaat, maar ook een wasmachine kopen? Misschien omdat alle apparatuur in de hele woning aan vervanging toe is? Let dan op het vulgewicht van de machine. Als u alleen bent of met tweeën, dan is 8 kilogram wel voldoende. Heeft u echter een groot gezin, dan kiest u beter voor 9 kilogram of meer. Wilt u een eenvoudige wasmachine kopen of gaat u liever voor een model met extra functies, zoals bediening via de telefoon, automatische wasmiddeldosering en meer.

Waar kan ik het beste een wasmachine kopen?

Dat kunt u best doen bij Lommelen NV. Zij hebben een goede service en bieden wasmachines aan van bekende merken, zoals AEG, Zanussi en Bosch. U kunt wasmachines kopen in verschillende energieklassen. Hier vindt u trouwens ook inductie kookplaten van bekende merken.

Geniet tijdens deze koude dagen van koffie met een Krups Dolce Gusto

Brr! Het is koud! De koude herfstdagen komen er nu toch wel echt aan. Heerlijk binnen zitten met een goede kop koffie, dat wil jij toch ook? Natuurlijk zet je dan koffie met een Krups koffiemachine. Kies bijvoorbeeld voor de Genio: een compact, intelligent koffiezetapparaat dat ontworpen is om jouw leven eenvoudiger te maken. Of kies voor een Mini Me: een kleine slimme Krups koffiemachine die in elke keuken past. of je nu voor deze machines kies of voor de welkbekende Krups Dolce Gusto, in alle gevallen ben je verzekerd van een overheerlijke kop koffie. Dicht is het een sculptuur. Open is het een fantastische machine voor koffie, thee en koude dranken. Wat wil je nog meer?

Geniet van verschillende soorten koffie met een Krups koffiemachine

Koffie wordt over de hele wereld klaargemaakt, op ontelbare verschillende manieren. Met de koffiemachines van Krups kun je jouw koffie eindelijk precies zo drinken als je wilt. Wellicht gaat je voorkeur uit naar een Krups Dolce Gusto. Of een andere Krups volautomatische koffiemachine trekt jouw aandacht. Verfijnde recepten naar keuze, een palet van persoonlijk afgestemde smaken, functies en innovaties die het je makkelijk maken… en een smaak die altijd optimaal is. Hier ben je altijd van verzekerd. Geweldige koffie? Het zit hem in de details. De koffiezetapparaten leveren een hoge precisie en een volle, evenwichtige, echte koffiesmaak bij jou thuis. Ook als je maar één kopje maakt, is het resultaat altijd van uitstekende kwaliteit.

Een Krups Dolce Gusto met een prachtige vormgeving

Er is nu een Krups koffiemachine die niet alleen fantastische koffie maakt, maar er ook fantastisch uitziet: de Nescafé Dolce Gusto Movenza automatische koffiecupmachine. Je maakt 20 heerlijke koffiecreaties, plus warme chocolade, thee en koude dranken. Of gaat je voorkeur uit naar een andere Krups koffiemachine? Bekijk deze modellen en meer in de webshop van Krups. Heb je aan de hand van een van deze machines vragen? Neem gerust contact op en ontvang een advies op maat.

Het beste veiligheidssysteem

Volgens locksecure.nl (Amsterdam) heb je buren en je denkt dat ze je komen helpen in geval van een noodsituatie of bij brand. Er zitten een aantal haken en ogen aan deze theorie. Ten eerste of ze weten wat er gebeurd en ten tweede of ze daarna zullen handelen en ten derde of ze zelf geen lichamelijk schade oplopen in het proces. Een wijs iemand zij ooit: “mevrouw, uw buren zijn geen superhelden, ze kunnen niet door muren kijken, geen gedachten lezen en zijn niet onoverwinnelijk.”

 1 Weten. Hoe moet een buurman het verschil weten tussen je gasten, oppassen, werksters, bouwvakkers, etc en een inbreker die probeert op hen te lijken? In tegenstelling tot wat altijd geloofd wordt lopen dieven niet rond in zwarte maskers om huizen te beroven. Ze proberen juist niet op te vallen. De meeste huizen worden juist overdag overvallen wanneer mensen op het werk zijn of op school.

2 Handelen.  Plaats jezelf eens in de schoenen van de buurman. Beeld je eens in dat je thuis zit TV te kijken en je ziet iemand bij de buren op de deur kloppen. Er staat een hoveniersbusje buiten. De man kijkt wat rond in je tuin. Je denkt dat het verdacht kan zijn. Wat zou je tegen de politie zeggen als je ze ging bellen? Er is een nieuwe hovenier die de boel komt opmeten? Zouden ze je serieus nemen? Wil je echt de kostbare tijd van de politie verspillen met dit soort futiele berichten? Ben je zelf niet paranoïde? Je zit, kijkt, denkt na, kan niet beslissen, weet niet zeker of je er mee moet bemoeien en ten slotte verantwoord je het aan jezelf dat het dus wel een nieuwe hovenier is en doet er niet aan.

3 veiligheid. Zelfs als je buurman besluit de politie te bellen weet hij waarschijnlijk zelf ook wel dat het te laat is als de politie eindelijk arriveert en dus probeert hij proactief te zijn en de dader te confronteren. In dit geval is er een gerede kans dat de inbreker hem zal aanvallen. Je wilt je buurman niet in gevaar brengen met dit soort dingen.

Het komt neer op de volgende 3 scenario’s, met een paar variaties, natuurlijk.

  • Als je geen alarm hebt maar wel goede buren die de politie bellen kan het scenario zich als volgt afspelen. Inbreker, slim vermomt als slotenmaker, breekt je sloten en loopt je huis binnen. Je buurman vindt dit verdacht en besluit om de politie te bellen. De politie treft het huis in chaos en overvallen aan. Bedankt buurman “a” , voor de moeite! In dit geval was de politie in staat om getuigenverklaringen af te nemen en het kenteken van de inbreker te weten te komen… maar al je spullen zijn nog steeds verdwenen.
  • In een prefecte wereld waarin iedereen beschermd thuis zit met camera’s en monitors en state of the art draadloze veiligheidssystemen zou het zo moeten gaan. Inbreker, slim vermomd as slotenmaker bij Amsterdam in locksecure.nl/slotenmaker-amsterdam breekt je sloten en loopt je huis binnen. Alarm gaat af. Hij rent weg en je spullen staan allemaal op hun plek. De politie arriveert prompt nadat het beveiligingsbedrijf een melding heeft doorgestuurd waarop je niet antwoorde.

 Conclusie: wees een goede buur en draag de verantwoordelijkheid van je huis niet over aan een van je buren. Het is niet eerlijk naar hun toe en het werk simpelweg niet.